SHAMIELE IS WHICH MAN YUH ROB?

Shamiele y yo suh heartless my girl no big man ting y yo suh heartless u all a endanger your family dem have ppl a Greenwich farm a talk man deh a New York a watch u a wait fi mek a move nd dem a plan fi pay yuh family a visit mi nuh need fi show how much USD yuh thief cuz u know a whole eep u knw what u did u know who sent that message di man beg u deal wid a ting fi him and tek 3grand fi yuhself nd yuh thief di whole ting Nd run off a America wid it nd di man sehh him nah wait nuh longer him a tek matters inna him own hands becuz u violate big time di man seh u big him buy u a Gucci Bag Nd him tell u tek di 3grand Nd buy it Nd u gone wid di whole ting fi how much months now u beg him pay fi di hotel weh u did a stay inna becuz u tell him u Navv nuh weh fi Stay Nd tru him tell yo him cah pay it nuh more u tek di whole a di man Money becuz u knw u cah survive a New York without money u a guh roun how long & a send p**y pitcha Nd naked videos like u tink dat can tek him money weh u thief off a him mind yuh u ago get what’s coming ur way jus wait

22 thoughts on “SHAMIELE IS WHICH MAN YUH ROB?

1. I refuse to believe this cah real badman would have page her long ago and no way in hell she would’ve stolen someone’s cash and a post so this sounds fictitious. We all know she finger fearing but mi nah buy this!!!

2. So wha de gal family have fi do wid de price a rice?!

Missa man! De gal family did a assist you in phucking har? Dem did a stretch har pudsc gi you? Go deal wid de gyal and leave har family out if you ill-gotten affairs!

If a me me use you owe money kill you fus!

3. Tek dat rass yes, I can’t take these idiot man. You got f**ked, sucked and duck. Leave the girl family alone because when she was on her knees pleasuring you…your ass wasn’t thinking about her family then. Hopefully you run up on the wrong family member meck dem done you. Tek the L and smoke it punk ass.

F.Y.I
    Shameless tek heed, stealing is wrong for the 45th time. I feel like your days are numbered, especially here in the US. Dont nobody got time for dat. Every dollar count here mama.

4. You know when she do something cause she always private her page thinking no one is already following and watching her every move already .little girl you are a kleptomaniac you need therapy bitch you gonna die to wear name brand .stupid f**k

5. Sound lik its a scammer mek a client send har money she was to take 3 grand and send the rest to jamaica and she tek everything … when teef teef from teef god laugh

6. SHE COLLECT THE MAN THEM LOTTO SCAM MONEY AND DONT PAY IT OVER , SHE CAME UP HERE TO CARRY DOEN MORE FOR SOMEINE AND DONT RETURN .

7. She always does stuff then post she does not care , memba she rob Aneka and still show up at parties that she at till dem nearly war, same way she trust the yute phone and a avoid him but still a post up pics with the phone in hand. Everybody know seh a suh badness guh, cya ketch Quako ketch him shut.

8. mi did refuse fi believe seh she did guh a America guh thief and get lock up mi did think a lie dem a tell pan har until mi see real proof from all angles suh with all di people weh she owe and thief from anything is possible suh mi aguh just grab my popcorn and see how dis a one ya turn out becuz da gal ya full a surprises

9. wat a way she run off a America & still a kick up bare drama no sah mi wah see da one ya fi true everytime mi see a story bout da gal ya mi always tink a ppl just a chat weh dem nuh kno until di real truth & proof cum out den me look like eeeediat suh mi just ago sit back & enjoy di mixup

10. I now think this email was send to Met under sikes, for her to claim amnesty inna the USA fi get her green card.

11. But all she stupid why would you not give the man him money and him gi yuh money out of it?? 3gs at that too suh that when him fi get money again yuh get a next money owed you f**k up a money link for yourself because of greed..ppl is not smart at all just for name brand

12. DEM WE SOON FIND HAR AND FIRE SOME SHOT AFTER HAR LIKE HOW DEM FIRE SOME SHOT AFTER BAG WHITE LMAOOOO… BAG WHITE MUSSI AGO PAY FI SHE GET SORT OUT BOUT SHE RUN OFF. LOOK LIKE SHE STOP WEAR KFABULOUS THINGS NOW…