PATCH A BUR

8 thoughts on “PATCH A BUR

1. So fi show off him slippers bottom him standup inna one foot while di other one a advertise him red bottom. What the hell have we become, when this is what we have to offer. We dress so people can see and talk about what we have on Why? He could have worn it, enjoyed it and we would be none the wiser, but thats not the times we are living in.shallow people run the world

2. Bruk pocket Knox Roy weh him belly big like him swallow him playmate. Dem scrub ya rather de a dance an a pretend like dem have it Dan mine dem yute. Misa midget gu shave off Di lilly hair ina Di miggle a yu head receding head. Poor boasy don’t have nutn use last money fi buy designer waste man. An him Oman weh it look like somebadi sidung ina har face flat it out.. Makeup a Di best a she..

3. How can any woman find a man like this attractive. He turned his slippers over to show that’s it’s a red bottom. Really Jamaicans have to do better and stop acting as if them not use to anything. I’m so tired of the men with the he/she attitudes.

4. This is a big bc man with nuff big pickney (some a dem hate him like pison) and all him do a buy designer clothes fi go Maggle in a frowsy rub up every night him and shit belly Ruddy. No sense of time or what really matters in life, dem think seh clothes can keep dem young lol, you and Ruddy one sip away from diabetes, cirrhosis and bc karma!

5. From you see him you nuh affi ask if this mofo nuh have sum sweet and low to him inna him man bitch slippers, What is this shit here like seriously this is what it comes down too females have to be more careful before unnu catch something from this battyman yah. Ole Fishroy fucking closet FAGGOTTTTT.