PEACHES DI MAN IS STATIONED AT ANOTHER PORT OF ENTRY

Peaches look how u well comfortable wid di ppl dem mon dwl
Peaches hold down di mon all nite not even breeze can pass
Lawd if only she knew him only playing her close tru her dance coming up. When will these regulars learn no such thing called real relationship wid these dutty dancehall mon all recycled and used

20 thoughts on “PEACHES DI MAN IS STATIONED AT ANOTHER PORT OF ENTRY

1. him name real rich , him a con she all the way ,mi sorry fi she when him a run lef she cause all him socks him nuh lef , real rich big up ur damn con man self

2. Same how Jai Nice posting pony pon har snap den delete tru velvet message her and threaten. Pony want di Kloset envy money and hype. She betta run him fast

3. Den nuh likkle bwoy dat for Peaches??? Or is Peaches look old??? Which one. The thirst is really real. A so woman desperate fi man?? Smh

4. Do what make you Happy peaches
    That guy Has a Euge problem with gambling gambling addiction call for more money and problem

5. Him very much younger than Peaches him luv young girls. Peaches jus waan young hood. U waan see Peaches a walk to di bar fi buy him a drink like him a di gal. all tho she fava mon she fi do betta. she’s a granny now come on stop dis carelessness.

All a try show off pon Frenchie wid di Lil piece a mon a hide behind her board back all nite
    Mi see were Dana get di mon dunceness from

6. Leave the blood cloth woman alone every week the same story that’s all u people can say half of the older woman in this lifetime wants younger men so what’s the problem…it’s the same people putting this up it look like the boy f**k unuu and don’t look back that’s why it hurt leave the woman alone she look better than most of unnu

7. Speaking of Frenchie….everybody know sey man done pan her the man that she send all her dance money to every time all he do is walk and suck out all the birches puss in Jamaica and him not sucking French monkey own because him say her puss smell like it infected …..Patrick don’t want you Frenchie so stop send the dance and boat ride money to him cause is a next gal a spend it and a sleep in a your bed idiot woman

8. Lee Bruk bout lee riches , him fuk out all a bronx queens now him reach Bk. Him a crosses n him bruk like church mouse . All him do a borrow gal car n a drive round like a his own. Him f**k Simone shape Rosi fr queens , Tamara fr bx , prinny bimma , Tamila Curloo Kim perfection n Jodi couture n Chrissy n nuff more . Peaches in love with Tony ray ray n him like gangsta dawn so she meet this fool that tell her him run Cali n she get frighten now a she a spend . Him don’t even have a room now him a kotch a Peaches yard ! Peaches u a clown like that bum nigga !

9. Lmao .. sad people do sad things like come in here to talk about people business that you guys know nothing about. Peaches dem ignorant fi yuh .. dwl !!! Only stay bad people come here to try to break people down .. guy see unu to ..lmaoooooo. Carry on unu crosses unu … ah beyyyyy peaches ah mad Unu …

10. Lmao .. sad people do sad things like come in here to talk about people business that you guys know nothing about. Peaches dem ignorant fi yuh .. dwl !!! Only stay bad people come here to try to break people down .. guh see unu to ..lmaoooooo. Carry on unu crosses unu … ah beyyyyy peaches ah mad Unu …

11. Mek mi ask a question …When god come fi him world right , him ah guh ask unu which man peaches tek in har lifetime , him ah guh ask unu why peaches love young man ? Him ah guh ask unu anything bout peaches ?? F**king no .. moral of the story worry bout unu rass self .. get up everyday , watch other people life , speculate and make up stories .. lawd unu sad!! ..

12. Mek mi ask unu a question , when god come fi him world right … him ah guh ask unu bout peaches? , which man she tek ? how old her man is .. God ah guh ask unu fi name out all who peaches man sleep wid … etc ???? Why unu mek people business bother Unu soooo much ?? .? Jeezam!! ..Moral of the story, worry bout unu rasss self .. there’s so much more important things going on in the world …..unu get up everyday and worry bout people lives from top to bottom .. Oh my gosh!! I Wonder how unu ah live ?? Perfect lives I bet …… Any of you ever step to praches and tell her these things to her face ??? No !!!! So at the end of the day these so called opinions , statements , speculations are pointless. Lmao!! Get a life and come off of the woman now man .. sick stomach.

13. Yall bitches need fi leave mi mate and mi look good man alone. The three of us happy and nah beg uno nothing.

14. Yall bitches need fi come off me and peaches dick. Me and peaches is happy with him. Yes we know him f**k out, yes his papers is not right but we good with him. Him nah beg uno nothing. Go look a life and a job.