PEKUS BUDDY ON DI MOVE

Met good morning theresa a mad, shi a worry about har husband Pekcus Weh breed Trudy and him a walk a seh a nuh him breed har it stink inna di bronx. Met mi love hear this trudy seh shi nah dash weh dis one fi him again and how Pekcus dont want theresa a jus tru shi have likkle weed link…. Pekcus u f**kie f**kie like dawg, u too f**king nasty fi a big grey tone man and u nahh use no condom …… I’m done …. Story sweeet.

PEAKOSPPL-Optimized

PEK-Optimized

0 thoughts on “PEKUS BUDDY ON DI MOVE

1. Trudy y u didn’t send in your picha? No u a breed fi ppl man? No u the disgrace feh pon? Leave the woman alone! U n pekus a two of a kind. Gweh man.

2. No sahh Trudy weh dash weh belly fi Bobby weh f**k har likkle cousin didn’t know she couldda breed again but pecous family dem don’t like Trudy an are f**k out hole sister Rudy weh suck hood

3. Is dutty Renetta sen this in. Y uno must do uno fren dem suh? Theressa nyam u mumma white fowl? Wid frens like u she no need no enemy.

4. dirty p won’t be at the baby shower just like how him neva deh ah Melissa baby shower and kadiann Trudy ah just you and yuh family plus yuh fake friend dem gonna be there ah weak nuh bitch

5. Afta di boy nuh want mellisa that’s y him Neva go r baby shower.pekus say a all mellisa do a call m beg him f((k

6. pecos at it again i see bwoy i never get so much joke like when him get featured ova yah inna the tub a cock up like gyal.

1. Yesssssss a di sweetest joke a when did baby mother put up wid di dildooo … F**ka what goes around cums around

7. This is just disgusting and really really sad. I hope Theressa maintain her composure and ignore these low life not used to nutting whoring harlots and not allow them to rattle her nerves. The only weed link she knows is what is growing wild in har yard back. So they should not worry about her because she set and stress free. If Pecos did honest and truthful from the beginning if Theressa did even mess with him she wouldn’t take him serious but because him damn lie to her about everything him catch her but girl I know you are smart and strong so you will be as OK as you’ve always been or even better.

8. So wahhhh u so like u is a pussy biter u an Theresa a rub crotches what a way u kno nuff and kno waaa kind a weed link an weh inna har back yard .So what… a dat fi happen to frog gal Theresa ..Memba di gall a Bronx Melissa weh him did live wid wid har young baby an a so shi did go mash up dem life.. Pecuss is a germs and luv to f**k so wah Mek u did feel like dat never did ago reach yo fren to. Bitch bye

9. Yes my good good fren won’t speak for herself so I will, she know she fava , is she is Kermit mother!!!! She never go in to anybody life, Pecos tell har him never have no body and because they spent so much time together it was easy for her to believe. So unnu go play in traffic and no matter who me waan f**k cause it certainly won’t be anybody fi none of unnu.