ide my id, chin chin chin…. Why woman must look so when man lef dem? Chin fix up urself girl life goes on. Chin loose bout 20 lbs in a week 😂😂😂 chin is not a good look at all. D famous Tristan was spotted with his new bae at Kelly Upsetter fashion night out. Poor chin u should be happy he left cause all dem box n kick deh we u used to collect gone! Be happy hun!
Side not:
Why it seem like the whole a Portmore deh wid dem one another?
Its ok..fat nah wear
She look better fat……damn now all she got a head
A lie yah tell every girl a try put on likkle meat these days, nobody nah aspire fi wear size 0 no more dem days gone
Omg y this bitch of a sender dnt find something to do!! Y is Chyn ur problem? Yuh too nuff man!
MNL. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
All when Chin get slim she look better than the new bae . We all know the new bae is just there for the perks cause she throw cocky padna real good before she go buy a new head ugly rass
Uno bad pon uno mouth ova ya thou… Smfh. Uno a worry bout good gyal and good gyal a hurry. *wait on it*