PEOPLE PLEASE NO V*GINA PICS PLEASE

EMAIL:Mobays whore. Love fi hype and diss people and di mon dem seh har pu**y done out. Ah bay skin n hair lef fi cover up har front. No walls nuh deh deh again

raw-Optimized

*************GIRL PLEASE GO LEARN FI G RID YOURSELF OF ALL THOSE PUBIC HAIRS*******

0 thoughts on “PEOPLE PLEASE NO V*GINA PICS PLEASE

1. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…..

Fwd dem tuh Johncrow Belly fi early Christmas gift :ngakak

2. There’s hope if you don’t have any walls. Do some kegels exercises by squeezing you lower abdomen, buttocks and anus muscles for 5 to 10 seconds and repeat the process for 20 minutes

3. Ah when dem ah go learn fi nuh put dem face inna none ah dem naked pic dem?!??!

Smdh, if ah man ah insist pon ah puzzy pic, if unnu nuh have di heart fi tell dem NO, send dem ah Google puzzy pic!!! Weh dem ah guh do? IF you give dem di puzzy, put dem phone up to di puzzy & compare it?!?!? :kiss mi teeth:

How many times dem idiot gyal dem ah go continue fi disgrace dem self??? Unnu nuh realize seh whe reach pon internet NEVER goes away??? Unnu nuh realize sen yuh family, any perspective man/husband, pickney, grandpickney, greatgrandpickney, future employer, etc. can see & search fi dem pic ya??? Mi shame & anno me!!!!

Don’t TINK weh reach Kim Kardashian will reach unnu too! Unnu DON’T have the ‘complexion for the protection’ like she do!!!

4. Show mi a muscle that deteriorates with exercise ? The only thing I am still sure was wrong in sex ed class is that having sex with different size penisesor a lot will render u done. Promiscuity have major life threatening dangers so not saying I am supporting mullet partners but there is a reason when yuh pumping iron in the gym yuh vary your weights.
    Of course if it’s different size without the “quinting” aka kegels while on it then it won’t work.

5. Mace you jump from Nae Nae and a send things to pink wall bout Chang now everybody know a you a do this lil waste man but since you is a mama man we ️️ago send your story to met with the picture with out you contact lens