PETER PHILLIPS SIDE CHICK?

Fi all who never know. Meet Waynette man.. yup Peter Philips. She is him side chick. A him a shower r dung or I should say power r dung with the 100s of thousands, buy her car, give r shoes business, pay her tuition fee and all dem fancy movado watches and d hotel vacations. Me na knock r hustle tho cause outta all a d IG hoes dem she a put r money to use. She know say a nuh every day it ago rain suh she make sure a send r self go school and invest In a one likkle business. But waynette u must stop it u can’t a cow dung ppl fi vote fi PNP because it a put bread in Ina ur pocket. Since u par wid rush u need to teach r a lesson or two about putting men money to use

25 thoughts on “PETER PHILLIPS SIDE CHICK?

1. Me want fi know what’s sender trying to accomplish here. The girl a strive in many ways, so sender only wanted to call out the girl business.

Me not even a Blink pon de next party inna de mixup :travel senda dem fi black hood and beat yu fi chat too much.

1. Rush alright she have a lil business to mi buy from har more while. She always sell some cute tings. But met wah day mi spot r a di bank a lodge one bagga Us money looool mi like how she n waynette nuh too mix wid the out deh ppl n stay to themselves.

2. We can’t tell a girl who to date, but if they choose someone who is trice their age, at least Mek it count for sumn, hustle back we tax payers money yah waynette

3. Everybody know Waynette deh wid Peter Phillips…everybody, dont know why she denying it on here as ‘anonymous’ lol. Long time dem deh.Mi fraid a dem politician man

4. U know how looooooooooong me a wait pan met fi tek up dem two likkle gal ya story! Been wondering if met did a fall off. Not a wrong this is ON D BALL. Is him woman and is looooong time dem deh from she underage. The other one have a whole file but let me wait for it

1. If a rich rush u a talk she make pinkwall quite a few times. We all know is a big tired stretch brief doctor she deh wid n a con out a ohio. Give me waynette over she any day I can’t stand she none at all

1. Sadly, I wondered as well. She has a cute figure though and appears cheerful. Some of dese weaves only meck di face look mannish, betta dem rock a nice fro or twistouts

5. HOW UNO GWAN LIKE CAUSE UNO AN SHI A FRIEND UNO KN ALL A HER BUSINESS HOW D HELL UNO KN SAH ANO HER MAN UNO TINK SHI A FOOL FI TELL UNO ALL A HER BUSINESS UNO CAH TAN DAH WAH UNO NOH KNOW OLDER DAN UNO

6. Bout mother buy car uno fool like yes , shi affi tell uno dat dis gal dah wid dis man long time uni stay dah shi kn how fi keep her mout unlike sum a uno soh gwan tink a lie d sender a tell hahahaahaha

7. Unlike nuff a uno a noh every man love ooman wah love clothes an boot or love dress up inna diss an dat nuff man like simple looking women soh shi kn fi invest d money him a gi er an hold her corner nuff a uno too hype an nuff dats y nuff big man nah look pon uno cause uno affi wah d wurl kn sah a him uno a grind

8. Me shame like dog. It’s really Philips is her man. I just get the confirmation and a good good source too. I always knew it was a political but never know a philips. Sender na lie at all. And yes unu chat too much bout facts a mother buy car. A politics (pnp) set up waynette family cause rush and waynette never have it certain way both a dem use to go a d same primary school. And a nuh no long time she a get things some 2 years now since she upgrade cause back in a Wolmers days a lone 3 pc roll n feather earring n styling gel dem gal deh beat

9. On a next note he’s is also involved with a gay friend of mine and he was with another guy he killed 5 years ago FACTS