PETRA GUH TEK CARE A ROY FOWL PLEASE

fowl-Optimized
SI DI PEOPLE DEM A ASK WHA DO HIM CAUSE NOT ONLY HIM MAWGA AND LOOK TERRIBLE…DI MIGGLE A HIM HEAD SINK RIGHT IN ALONG WID HIM EYE AND HIM STAN UP A DRINK DI LIQUOR LIKE WATER…………..GUH TEK CARE A YUH MAN…HIM SEH YUH A HIM OOMAN SUH GUH SORT OUT HIM HEALTH MATTERS………..UNO A BUY DI YOUNG BWAAY CLOTHES GI HIM AN YOUNG BWAAY EAT HEALTHY AND GOOD…FOWL YUH STAY BAD…MI NUH KNOW A WHA DRAW YUH DUNG BUT MI SURE HEF YUH COME OFF A DI ROAD AN GUH HOLD A MEDS PAN REAL FOOD YUH HEAD MIGGLE WILL SAUDER OUT BACK………ROY FOWL YUH STAY BAD……ROY FOWL YUH STAY BAD……………ROY FOWL YUH STAY REAL BAD…A CHREE TIME MI SEH IT A HOPE YUH GET IT! YUH TAN BAD
P.S NUH BADA SEH DIS A YUH BAD ANGLE BECAUSE YUH TWO EYE SOCKET DEM A SHOW AN DI DENT INA YUH HEAD DOE NAWMAL

0 thoughts on “PETRA GUH TEK CARE A ROY FOWL PLEASE

1. Roy Fowl head big enuh..mi a tell yu mi a go gi him a new name …Roy Trowl …hey him siseh a him one lef inna dance ….dem ting deh nah do again row di ugly blue table and di colour colour pants inna dance hall man dem have drinks a dash weh and di man dem inna a SKIRT ….GO BUY A SKIRT

2. Dats a very sick looking man. Chick-V mash up some people bad, worse if u neva healthy from mawning. Fowl u look whitered, stay home wid nuff parridge of ALL types. Nuff steam fish wid yam banana etc and some strang soup fi build u wreck of a body. LOow di liquor
    Doan loo gud.
    Metty i’m sure him will thank u for di PSA

3. I saw him and him look seriously sick to me, stay real bad if you ask me. I think Petra is just in this relationship fi recognition because she herself wants and need some care and clothes if yuh ask me!!!!!!!!!!!

4. remember he is diabetic and if he’s on the medication metformin that’s what it do caused u to lose a lot of weight…. but on a real he needs to take a break and take care of himself… i’m shock to see how he looks in this picture…

5. Now he knows what its like living on the other end of poison. He derived all his riches pushing crack cocaine on poor people, many of them dead by now or their lives devastated by the greed of the mongrel. I hope all that money you have stashed away can buy you good health and long life.

6. I hear he is diabetic. A lot jamaicans don’t tek diabetes serious, but that shit is a killer!
    Real Talk 😡

7. @Met, him need sum peepa-mint and busy fi wash out him system.. But on the real thou WE JAMAICANS TAKE DIABETES AND HYPERTENSION TOO LIGHTLY AND THEY ARE SILENT KILLERS..Mr. Fowl, u need fi saawt out u self, u luk a way…

1. Diabetes is a killer itself along with the medication. Him a drink hard and have it I have no words for Mr. Clarke

8. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ROY FOWL YUH STAY BAD……ROY FOWL YUH STAY BAD……………ROY FOWL YUH STAY REAL BAD…A CHREE TIME MI SEH IT A HOPE YUH GET IT! YUH TAN BAD (a me alone see deh part deh? :hammer :ngakak :tkp my tummy hurts

9. @Anon 4:27, when me read it me inna ***TEARS***..Waieeee!!! 🙁 🙁 .. A 2015, and administration a galang bad ova yah…

10. Every last one of these Jamaica man dat claim sey them a galist have dabetis Ina dancehall. Most of them hood don’t have no strength or can power up . Met its the truth .

11. Fi get bout Roast Fowl . Anybody was at club famous d night gully bop perform and d girls dem went mad ova him? One grab on pon him till he hav to call miss chin on stage to say leav people man? He made d place man . All throw money off d stage.

12. Society really get worse n worse. Maybe the man really sick n people ah tek it as a joke. Same way people laugh after Di yute Shabba Kartel without knowing he was eating out inside. We need to learn compassion man. Everyone deal with sickness differently. Maybe him drinking and being out is a way of handling tings even though it’s lethal Fi him.

1. No he isn’t sick like that he has diabetes as to what I understand. He should not be drinking like that it cause serious health problems for him.

2. Comeon man, everybody know seh no sickniss under di sun call fi alcohol consumption. Alcohol a summen weh raise blood sugar, it damage liver and kidneys, it is a class-a carcinogen, him is di last person to be consuming any alcohol in any capacity; Unless him get a bad prognosis and him decide fi nuh give a fck, otherwise him fi leggo dat. Diabetes a summen wah we blind u enuh, a two ppl inna my family blind from it and both also had to be amputated at some point, is not a disease to be taken lightly.

13. Mister Fowl yuh nuh hab mirror ah yuh yaard? Yuh nuh see seh is time it gi dance backseat an tek care ah yuh health. Ah Fowl yuh name eno…..ah nuh Puss so dat mean ah one life yuh got. A chee time Metty seh yuh stay baad….nuh listen out fi ah fourth time. Mi really doe like how yuh stay doe :travel

14. @Yaadie, bout it raise di dead…STAP IT!!! I LAFF TO TEARS..MEK UNU BAD SUH??? FUSS ME HEAR BOUT BLACK ANTS, WHAT IN GOD’S NAME IS THAT SUBSTANCE?. @Met or ISPY, is it even legal??

15. I saw black ants at all the gas station and corner store in the US…It’s in a black box with an ants on the box or a woman and man i think……

16. Met yes it legal mi fren sell it anyone wants I have the hook up and is customs him carry it through so I think its legal mi nuh sure

17. If he is a diabetic like someone mentioned that is nothing to play with my mother watches what she eats her sugar and all.. he needs to get the right medication for whatever stage he was dignoised in because you can’t play with that it can kill you and the medication is not helping him he needs to go to the doctor and have them put him on something else… I hope that he goes and look into poor thing he doesn’t look good at all..

18. Unu leave di man .If that’s how he choose to live his life let it be.some a unu a talk bout health and from unu born unu never get a check up by a gyn or a MD .No one ask to be ill.you all don’t even know what’s in that cup.smh laughing at a sick person is not nice .But as dem seh bad mine is active. Nuff a unu ago drop before him.fowl you a good man do u thing father!

19. Met,anonymous & di rest a oonu me nah play I am ctfu y oonu bad suh oonu all have the name a dis man medication poor Fowl him mussi depress and miss England mek him manga suh or him deh pon diet.