PHILLY BEATING CONFIRMATION

0 thoughts on “PHILLY BEATING CONFIRMATION

1. one piece of extra-citement last night. dem fix shauna lovingandhating life business. she never prepare fi di bus ass deh. stop tek people man a bare face wid it. you lose again!

1. Suh MÍ a hear but a who the person weh beat har. Never seh deh last night. Di one night MÍ tan a MÍ yard something happen

2. she fly up inna one gal face and the gal rass har. mi nah lie, you tek a beating my girl. the woman beat shauna like a drum

3. Mi know it was coming man. Da girl de make too much trouble an act like she a bad gal. hopefully dem beat some sense ina her head. She will stop frigg round people and dem man.Good job beater. Lol

1. mi want see all video n everything. MÍ want hear name and everybody. MÍ hear say do gyal give har some lick deh

4. sender you too lie bout a beat up cause when she done not even clothes or hair the girl have on not a fan of her but how the next gal live with man and a walk a trouble ppl fi man out aroad . she step to the gal and yes i dont think she expected the gal fi lick her and a so it start , but no beat up she didnt get if you asked me

5. Unh no See Shauna ago keep big show wid Elephant man. a Philly. Me kjust ghave these few question fi har.

– Is this to Quits out the Child Support weh him neva Pay har?
    – Is he paying for his own plane ticket? If not you already at a loss cause a babyfadda so him suppose a spend.
    — Mi notice him big har up ina the promo Seh she a “GOOdas” my response is ” Bitch Where”” .. If she did so good why him only sleep wid har 3 time and run left har.
    — Now the grand Finale Mrs Shauna, afta dis man disown ur chile an no look pon unuh fi how long you really a try revive him career?/ Shauna Jigga still nah look pan you abayyy.

6. Wingie beat out Shauna rass lmfao met Shauna fly up in Wingie face and memba mi told you Wingie give her a propper beating . Really and truly tho Wingie you never had to beat her so bab. Met Wingie a bad gal from long time I give her ratings cause is Shauna trouble her

7. Met a some man me just here a talk bout the fight and the man dem say dem feel it for Shauna. The gal beat Shauna like she stole something

8. Cash is a secret hore just like her cousin walk and f**k like dog. A good somebody need to beat cash next she is the most mix up old gal in philly . Bitch nasty love have sex in her restaurant when she close down at night

1. dwmfl so is a ramping shop after hours a gwan inna the restaurant. mi hear she lose har lova to one young gyal mix up mi want likkle tea inna the evening yah

9. No one care to see elephant man lol do he have a decent song ? Shauna you make cash boost you to run up in the girl face and you get your ass wip. Wingie I’m glad Kim scared of you cause the way how you beat Shauna my god you would of kill diddy little tooth pick

10. Lmaooooooo @ the restaurant sex. Hope them a disinfect the counters after cause them too bad.

11. Shaun’a why you defending unno ass beating the people dem think ur ass got beat u the only that dont think so . Everybody gets they ass beat atlest one time dwll take the ass beat like a champ and move on . Grown people don’t have these problems just FYI you livin is bad sour up messiness . lay low boo and get the money ok

12. Yes me love Erick lock down with the young gal from west. I feel shame fi cash him just use her take all the money and gone to the young gal

13. I hear wingie n shauna fight over bk n that’s a shame because I hear they grew up together n was good frens but how wingie fight over side boo she don’t worry har man is going to find out smh but both of dem stupid dat bk dick fling everywhere but clinic

14. I saw the fight and all Shauna do is pull the girl hair and wig, she even ah try wrestling move pon di gyal but wingie strong bad. The amount ah tump Shauna get and not even a swing back, dem just big fi nothing. Wingie walk by her self so no need to lie Shauna. It wasn’t a tie either. Loser

15. Why y’all have to be so nasty? She is more than entitled to her opinion. because she a nuh Shauna she fi shut the f**k up so u can continue crucify Shauna? A u fi shut up yuh dunce raas u and go read a book bitch. We come pon MET blog fi read and throw een we two cent and if u nuh like this go drink bleach and die wid ur mash up self bout everybody get beat up already. F**k outta here wid ur ghetto ass nobody neva beat me yet after me anuh congo drum.

16. Bk got a baby with my fren n he is nothing but trouble he live a hidden life so finding a pic would b hard unless he n the background he always roll with bobby n shabba anyway how wingie go so hard last night ah buss stitches she want from surgery…..she look nice mi caan lie shauna have one life to live…how to f**k somebody man

17. Wah appsn to the nuff 1 Shabba ?? him who him fi hype pon him naw dweet pussy lip Shabba soon get wet him a look fah

18. Shauna get tump up lol I here she home in a lot of pain and a cry smh be strong bitch you go what you ask for

19. A lie dem a tell a she and shanique a war over jigga cause him a f**k the two a dem. She and shanique always give him threesome but shanique start tek him fi herself and Shauna vex. Shanique tell me say jigga hood nice and any day Shauna wan war she ago defend it.

1. 12:42 everybody no say ah bk dem ah war ova it stink a road baad wat kina dibbi dibbi ting yah bring Jigga one piece of cocky shauna nah dash way but ah new bk cocky ah beat dem pussy…wingie ah f**k bk from long time so she ago defend wat she share….threesum shit is over n done nobody not fighting ova dat…n shabba one ugly teefin promoter….it get sticky pon sum fren dem…him get mad ova shawn n Bridget fight…kid try to cool shawn down n shawn grip up kid….and then……..

20. a wha dis lately me realize mi nuh see shawn no where wid bridget, a when dem did a fight? It look like Shawn an bridget left, Veechie can have him now. LMAO

another thing cash is no undercover whore, it is a known fact she is a whore

1. A who inna dancehall nuh f**k that over grown gorilla Veachy unno man dem nasty Bridget get har sexy body back suh now she can go play like how Shawn play Shawn nuh like that abay fi you Shawn you can do the do but when the do get dun pon yuh yuh nuh like

21. A when dis fight gwah? Am still puzzled why all these bitches fighting over this LOSERRRR…!!! JIGGA???!!! Making him feel important, smfh. A suh him eat the Kutty cat good?