PHILLY DIRTY POOL PARTY PART 1

50 thoughts on “PHILLY DIRTY POOL PARTY PART 1

1. The girls downtown Kingston that sell on the sidewalks or do hair look much better than these lot. Everyday them change clothes, a dem name cheap and cleap. Philly people unu have to do better. No credit cards to buy off AliExpress? No Mexican or Chinese stores nearby? Why you all look like that?

2. I knew this was coming in DWL da party was a nice event but the water need chlorine and water full to the top and maybe some sand around it but da party was lit everybody came out

3. So why y’all choose to put these clowns up here there was a lot of decent looking ppl there party was really nice

4. Mi sick and tired a dem rich, and claim seh dem dripping in a this fake D&G glasses when unno a come out seh unno a star girl and unno riiiiiich unno fi wear real shit leave the fake tuh people like me you’ll just buying out the fake stuff and when i go on the damn site dem fi buy my two likkle fakas unno buy dem out,i am one bitter Betty todeh,unno fi guh a Saks,Berdorf,Gucci etc and leave di likkle fake site dem mek mi order mi likkle things dem man chu kmft.

5. Mi glad yuh si mi find one site whea have di D&G glasses,weekend nuh good again i’m going to be dripping,anybody waan drip like me go to pink_glitter_gold.

6. Munchy nuh worry ya self nothing wrong wit you black is beautiful a grudge them grudge you just know a somebody close to u a put you up all some uno do is laugh up in ppl face and then come over here a talk shit bout ppl everybody look nice at the party except the one ina d light up glasses cherry continue mad them cause clearly cherry body a mad uno and alicia continue flaunt weh ya av weh nuff a dem wish dem could a have which is a brain

7. Danielle Stella duh mek di ppl hype yuh seh yuh sexy. Yuh look like a big shape bad tuff turkey. Sharon Smith aka Sharon High life noisey wife yuh is a wicked bitch. Which part a dat gyal sexy? Yuh nuff pan Db til yuh nuh kno weh fi comment. Kelly, a who wear di cheap swimsuit best? Dwl. Veachy, mi glad Jago Neva tek fi yuh picture mi tired a yuh transformer looking ass. Jigga yuh need fi spend more BBC money fi fix up, decorate di venue. Yuh too bloodclaat cheap. Alisa not suh good. Bitch yuh not cute. Yuh bleaching look f**k up. Munchie miracle, yuh look old and stress out like some ole bed dem dash outta door wid chink inna it. My girl, retire from di dancehall scene please. Oh Jigga what was di real cost fi guh inna yuh party? Yuh gi di whore dem weh a f**k tick. Yuh charge sum $20.00. Yuh charge sum $25.00. Yuh some $30.00. Yuh wicked. Why yuh delete Amira comment offa yuh post dis mawin? Because she seh yuh charge dem $5.00 more and dem pay it? Kae Doir, please wear stocking ova yuh dem. It look dem burn yuh up wid hot wata or acid to bbc.Can sumbaddy delete di fat Yankee gyal dem call fabulous one FB page. Di bitch inna every gyal man inbox. She f**k every man inna dancehall. Crystal yuh send out public service announcement fi Chill seh everybody fi tek a shower shave before dem come out. Bitch yuh nuh luk inna mirror pan yuh self? Yuh always look like yuh wah bade. Dem plastic cheap wig and cheap clothes mek yuh look even more dutty. Bitch when yuh a post tek yuh own advise first please dutty gyal

8. Good body Allissa you look nice but u still have that Yuck/saggy look you still a sleep with yuh baby daddy cah your hole good like gold and him out here looking anything move every night……. Or you f**king a young boy now

9. Anonymous 3:54 yuh mean Danielle Steppa? She shape horrible fi true lol. Yuh have mi a dead wid laugh @ Crystal Knight dancehall queen comment di bitch always look at dutty and cheap fi true. Always a gwah like sumbaddy wah har retarded looking man, lol. Bout ppl BADMIND har. Bitch where? Allissa a try too hard fi true.

10. Kelly you put up a posting saying you do batty and breast and dem vex no bitch they mad because you didn’t do anything about that stinking ass breath if yours girl nobody vex Kelly ppl just choose not To waste their money they have other important things to do with that money some ppl know dem priorities bitch

11. Kelly Kelly Kelly boo boo. Why yuh Neva invest di money inna a college education a college degree? Oh fi figot yuh don’t even have a high school diploma. my bad.Why suh dounce and fool fool? Because yuh cum from di ghetto? Nuh body nuh grudge yuh boo. Yuh affi dress naked day and night pan social media fi get attention. That’s really sad. Good, nice, intelligent girls don’t try hard. Yuh doing too much. Maybe di likkle bleachout idiot Philly Dancehall dounce gyal dem like dinky, Veachy cherry kasha and rest a lagga like yuh my grudge yuh but cah expect nuh Betta cuz di whola unnuh f**k di same nasty man dem. Stop it nice decent woman nuh see yuh boo. Keep dressing naked for attention that’s all yuh have show. Carry on… Dounce bat.

12. Kelly one ding bat like people can’t get surgery Kelly why you never fix your feet and the black fungus between your legs the stank ass breath along with Unno small skinny dick husband why

13. Beachy inna chill a walk Di whole party like she a school monitor looking like ole slippers trying hard for Donte see yuh but guess he was looking where else you nd allissa was doing di most likely unno a look fi the same attention lol poor unno allissa yuh still a hide and f**k every man inna dancehall

14. DWL Kelly you cheap my girl Unno clothes don’t cost more the 2.99 and da shoes dem with the yellow hair the ones with the pineapples mi think what grown Woman cum out dressing like she 5 years old with matching pineapples slippers bitch bye I’m tired of Unno nobody can’t be mad at plastic surgery you too bright it don’t stop Owen from f**king the next pussy with no surgery so who mad pussy is pussy Owen skinny dick need surgery Kelly your shoes and outfits are always less then 10 dollars get ya life shitty breath

15. Kelly really a mad unno eeeeeeh. Everytime a post about Philly people unno haffi mention Kelly. This is my Opinion looking from the outside as i don’t know this girl personally anyway if this girl is everything unno put on here why give her so much AIR TIME like seriously unno nuh have nothing better to talk about. She haffi a duh something great inna har life why unno always a pree har for what’s the point preeing her everyday move if unno nah benefit from it. Even when the topic is not about her unno still remember her. Kelly keep doing what you doing whatever that maybe for that shit making you famous till all people cyann sleep.Is like your name a toothpaste or a dick for them always on it… Unno need a LIFEEEEEEEE…!

1. Kayann Please to go tend to your own affairs. Di worl know Kelly cah read nor Write and you is he r biggest Fan. I hope Sample stop gi you bun for Xmas.

1. I’M CONVINCE NOW THAT THE WHOLE A UNNO ON DIS SITE HAS NO LIFE UNNO SAD BAD. THE SIMPLE FACT MY COMMENT WAS NOT SHARED IN REFER TO THIS BITCH OR TWO BITCH A MATTER OF FACT THAT MI AND THIS GIRL KELLY IS FRIEND AND MY NAME IS KAYANN OR WHATEVER THE F*K UNNO CLAIM SEH ME NAME AND MI COMMENT WEH A TELL UNNO SEH MINUH KNOW DE GIRL NUH GET POSTED PON HERE TELL MI SEH UNNO IS A LOAD OF DOGSHIT AND NEED FI GET A LIFE BECAUSE AS FAR AS MI SEE IT THINGS OR POSTED ON HER TO MAKE UNNO BELEIVE IS THE FRIEND OF THE OTHER FRIEND WHEN CLEARLY THATS NOT THE CASE REASON BEING WHY UNNO NUH POST MI COMMENT BUT I CARE ZERO ALTEAST I KNOW A NUH EVERYTHING MI READ PON HERE BOUT THIS GIRL IS ACTUALLY FACTS BECUASE UNNO NAH POST FACTS BUT A LOADS OF BULLSHIT AND FALSE NEWS..
        I USED TO LIKE THIS PAGE JUST FOR ENTERTAINMENT BUT I NOW REALISE ITS NOT FOR ME BECAUSE IT LOOK LIKE A YASO SATAN AND HIM FOLLOWERS LIVE..
        I’M DONE WITH DIS SITE

1. The bitch that f**k yuh mumma that f**k yuh fada and gave birth to a bitch like yuh is thew real bitch. Guh luk how yuh stay bad like walking dead and a call sum one else bitch.. de truth hurt up yuh head eeeeh why yuh a cum style people as bitch someone yuh dont even know cause a yuh a de bitch de little lowe life dutty crabloose weh yuh life sad and yuh nah live yuh best life dats why yuh have time fi a study Kelly stinking mouth like it a put food pon yuh table and money inna yuh pocket.. Unno sad bad….! Don’t jump or cum for me bitch talking yuh shit fah like mi seh it once and mi a go seh it again i dont know Kelly never met har inna mi life and unno probably wont post dis reply but that a fi unno business if unno get satisfaction out of making unno followers believe i am Kayann de one weh nuh live nuh weh near Philly.. Kelly mouth stick and all like unno claim so much but why unno still up inna de gyal stinking mouth aint that shit contagious. Unno need fi come out a de girl face and let the girl be.

2. No hunny she need some toothpaste :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Kelly can’t mad nobody she only can brag pon the low life bitches that nuh have nothing like har self :travel :travel :travel :travel

16. Uno love live pon kelly bloodcloth name tho mi never ever smell Kelly mouth a must uno tinken pussy uno a smell lowe the girl man she do her body married a live r life and uno sad fat sour self sit behind keyboard talk shit bout the f**kin girl

17. 11:01 you really dunce and idolize kids go sit the buck down she. It doing nothing major in life a scrubs she is inna real life

18. She mention because she is always in everybody’s face wid har stinky breath. Yuh luk like yuh and har a shop a di same chiness website or a hide and f— di same dancehall man dem mek yuh a ride fi dis f— box. She get mention cause she nuff and every weh she deh. Nobody nah loose sleep ova dis trash maybe you are.

19. As a friend you should tell you friend that har mouth smells like someone shit datty that nuh look good and shauna you is one hypocrite

20. Just like da girl cum run in bout she kelly cousin and the back fungus between the legs is a birthmark bye bitch you lied too Much and probably Steal for Kelly at old navy is you who steal the pineapple flip flops to match the outfit or you da cousin that say she have a birthmark Unno too shady news flash pink wall dis no body safe Kelly everybody not lying when dem say your breath shit up I know it’s true I f**ked Owen and him breath stank too

21. munhcie miracle yOU jus NEED to stfu ur life JUS sad nuh bbc,yuh live on Kelly name me is no fan of yall but you need a life worry about twist keep embarrassing you every second because is a wicked bitch untie the man he is not happy and the world can see that.PS..YOU LOOK HORRIBLE..

1. Tell Kelly fi untie Owen too cause him look miserable and go breed next gal Pom har. I’m not a fan of Munchy but me cah stand Kelly who a brag bout marriage and f**k people man and a smile up ina dem face. Kelly’ you are an embarrassment to marriage, mi curious fi know what’s the purpose of doing that body and it nah bring you no monetdon’t you know when you invest you fi collect from it you witless like u momma live in a family house and dress every day a. Moggel Pom harself . Not even a down payment you can send har fi start a house fi you’ but u deh yah a gwann like u bawn inna riches.

22. Munchy and shakeira is the same f**king bitch talk shit all day every day about people and them life sad and unhappy no bloodclathe

23. What brain Allissa have me still a try wonder bcuz that saggy bitch is as dumb as she look because nobody with Brian would not f**k shabba.

24. Munchy miracles the man class you like a dog dammmmmm girl no shame all left is that man fi shit inna you but then him probably did that aready

25. Munchy your bottom of the barrel ratchet ass ediot gal,come out looking like some cheap ass mesh curtain girl bye the only thing you killed was fashion weh run gone left you,you ugly no bloodclathe you need fi fix you mouth cause dat teeth on the side stay very bad

26. Y’all are terrible. Smh this kind of s hit is why black people can’t get ahead. Kelly and Shauna look fabulous. Haters tale a seat with the rest of them. Idiots

27. Y’all are stupid af stop the hating. Those girls Kelly and Shauna look amazing. U only live once. That s why black people can’t get ahead.

28. Rich in real life, I guest you love fake and dounce as much as Shauna, Kelly the other fake bitches. Carry on….

29. Boy! Munchie!!! How you dweet my girl??? Yuh make neil trick you and carry you guh hotel a Atlantic city, and boom!!! Unuh deh back again??? So whats all that long book you wrote about on Facebook 2 weeks ago? You don’t have any self love or respect for yourself!
    You guys are the Biggest man and woman mascot Philadelphia has ever seen!!! You love come over yah come read then guh post up pon fb. Go and fix up yourself! You never, ever look good yet! Thats caused from always hating/badmine people. You look atleast 10yrs older than your actual age. Go to the gym my girl and start getting facials. Drink lots of water!!