PHILLY FLOOR CLEANERS

I really want to know if these people have man or who take them serious. Every night them inna dance hall pon them back a clean floor so called team ova dweet the people dem inna Philadelphia talking them tired a unuh if unuh could a dance it would a bad and nuh suh bad but all unuh do a skin out and to make matters worst unda unuh nuh smell right unu stink and me na talk bout green arm stink unuh smell real bad Well me never hear nobody say applez smell but them say team ova dweet so do the maths but what frenz unuh b though cause mi 100% sure unuh smell each Otha or unuh immune to it?

45 thoughts on “PHILLY FLOOR CLEANERS

1. They some broke ass bitches they have no life them can not dance every nite I’m out this stinky pussy bitches there a fishy up the dance floor

2. Lol @ Crystal Latoya Shaw Shante y’all wrong.From the boy leaver her the gyal get mad. All mek song fi him. She needs to seek medical attetion. She have psychotic issues

3. Dem stink and dirty. Every night dem a rub up dem dirty self pan people clean clothes. Especially the dirty ugly one that them say was talking about Kemar diamond. Now I see her I know is her dirty front why the youth come quick. Him couldn’t go pass one minute i believe her hole stink that’s why. If my man even walk close to dem in parties Mi lef him instantly. Sluts and crosses. Philadelphia floor mops. We in parties looking stunning while dim in parties fighting to clean floor with dem body.

4. Zan Kartel says that Apples can suck a good dick and swallows everything. Lady D be creeping with Dan Dan on the low he pay her to do freaky shit

5. They lack attention so they have to seek it from these men they be f**king to stay relevant they have to be mopping the floor every night. They all f**king one way or the other no secret Zan Kartel f**k them all some nasty stank bitches saw them last night rolling on the nasty floor everybody laughing and talking about them.

6. First off none them deh with Zan Zan got a whole gf and she pretty as shit so y’all need to chill tf out and stop calling up the guy name on waste argument

7. no dem good dem par with a whore so ah dem get and lady d and apples gud. tasha is di whore. amount of things she talk bout ova dweet and tell people zan is beating dah dancers nd how zan pay her bill

8. no dem good dem par with a whore so ah dem get and lady d and apples gud. tasha is di whore. amount of things she talk bout ova dweet and tell people zan is beating dah dancers nd how zan pay her bill

9. tasha is the only hoe dat par with them tasha talk dat zan ah beat di dancer dem nd him nah pay dem even talk zan pay her bill month time tasha u say lady d is yur cousin but di girl don’t like u

10. MET can you please get the mixup how billy sewll dump kimone not so fabulous for the new girl? One week it was the skinny girl then last week him pass me enna dance wit a browning. Kimone vagina salt bad. Enna dance a push up kissing. Kimone go jump off the rock of gibraltar because you salt like sea bottom. A browning box the idiot wrong side clothes boy out u stinking mouth.

11. Last nite dirty apple in a the party a roll all over the ground then wake up a walk with her kids and a snap in the same dutti bra shit she had on in the party on the floor. So apple a really in the dirty bra suppn u lay down this morning after u clean the floor next tu me last nite. Woiii then a snap all day bouut i dont know what is this on my shirt. A dirt bitch !!! I watch her snap all day in it then she all put a floral blouse over it some time. That’s why the neighbors always a give you stuff because them see suffer on you. Apple want a bathe FILTHY

12. Shit dem nah irriate nobody but dem damn self they look a mess them cyan dress If unnu a big dancer as dem seh why unnu ting nuh up mi nuh understand dem need fi guh find BBC job cause deh dancing ting yah not fi dem..apples wiggy ass need fi guh spend time with har BBC kids dem an stop BBC run dun dancehall party..lady d mi cyan bada with she the gal guh a Jamaica an mek har mon proposed to har well a she buy the BBC ring cause she been a wear it fava idiot not nice deh a Jamaica a give har bun mi know cause a mi Fren mi seh fi f**k him .duty Tasha a f**k dun dancehall gyal still a baby tpc don’t have no papers not even a work ..deh way how dem love party yuh wud a ting dem have job kmt ..every nite dem come a party a deh same shit dem do the wig beating an skin out dem stinking pussy ..

13. These bitches so dirty but yalll be the same ones ah hype dem and give them views and likes .Oh please one set of hypocrits what they doing they the rest of these dancehall mattress ain’t.NEXT STORY MET, Philly just boring suh.Like making lies on another itch pussy calling aids down on them and the whoring cum guzzling bitches getting Wifed ntn to see here same ol shit

14. danelle is fool me hear apples ah fuk her cousin now everyday dem tek man what happen to zan?

15. everyday she put up the young bwoy up if u watch dem show dem say dem have u see how she eye di likkle pitney

16. Best dancer where? Can’t see how you tearing down someone by telling them the truth @anon 9:05 oh please I’m tired of seeing them doing the same skin out on head top but it’s the only entertainment in dancehall a night time cause the original hoes retire. All jokes aside all 4 a y’all need to get checked cause something ain’t right.

17. Lol @ Applez come in like the next Shauna Chin. She mek a song and it terrible waah know weh dat aggo. She a fvck Lady lil cousin Kanato bwoy look lost. She and d youths she tuff like Macka. She never learn fom Sonjae all now it a mad her. Dem say Outlaw and Zan a freak them out pon the low. Them a try keep it hush. Anybody wife anyone a dem have crosses. Lol @ Shauna Chin and Pampute

18. Applez a one big time lesbian batty gyal from Florida days. Them say she and Lady D do threesomes. I heard about the threesome unno have and Applez a nyaam out Lady D while abtek backaz. No sah and now she find a young bait. That nasty lesbian gyal habe di nerves fi diss Str8 Ishawna lol. From Jae left her cause him can’t married a lesbian that alone kill her lmao

19. No mon this too much info explain nuh what Lisa unnuh a talk bout Tasha need fi tek deh fake ass Brazilian hair out now mon tpc it dun..lady d an har mon bruk up again deh gyal tek dun mi pic again ..apples song corny nuh BBC mi wish ppl stop hype har up fava idiot outlaw a BBC idiot too him zan rimas dem shame dancehall now a par with dem dutty big hole gyal ..mi seh mi deh a masicka concert an apples cum pon stage mi not even know weh she have on look like a BBC mon with har half a wig lawd god gyal if you a f**k mon tell dem buy yuh new clothes an shoes nuh …

20. Rimas will never stop f**king Tasha but then again he f**king the other one that be driving them around nobody knows her name? So naive. Almost all the time she look so out a place

1. Suh unnu love chat an nuh know ppl business. B4 unnu focus pon unnu owna life. Fava eediat dwl

21. Philly community cocky. Outlaw been a sell out dancehall. Him still a a suck out Crystal pussy pon di low. Zan dutty from longtime look pon him baby madda.Lol @ dem a hype up di poor gyal like she a Lady Saw.The whole a dem f**k the same people and jealous. Same Philly limited sex partners.But Lady D cousin really go pick up that dutty mopstick weh Zan and hin hole crew battery off wid him cousin. Interesting this aggo fun, it not always going to be a fairy tale

22. apples really start f**k the pickney and mek man come between dem friendship lady d dnt worry all her man leave her

23. shante take her man then she take up one of zan friend nd tasha tell we him beat her bad then she take nick from studio now lady d cousin. lady d u a di idiot u loyal to gal that is man clown