PHILLY/JAMAICA LOVE TRIANGLE FEATURING MR JIGGA ALLSTAR AND HIS 2 SHAUNAS

PHILY TRIANGLE-Optimized
THIS IS THE REASON SHAUNA HAS BEEN ON A PROVING TING SINCE THE TRIP TO HAWAII. JIGGA MADE IT KNOWN HIM HAVE HIM GIRL A JA AND SHE EITHER HAVE TO DEAL WITH IT OR LEAVE. SHAUNA SAY SHE AND HIM A COME FROM FAR AND SHE NOT MAKING NO GAL WEY HIM JUST MEET TAKE FIRST PLACE INNA HIM LIFE. JIGGA USED BOTH OF THEM TO HIS BENEFIT. PHILLY SHAUNA HELP HIM DO THINGS JUST AS JAMAICA SHAUNA HELP HIM DO THINGS. THIS MAN WILL NEVER CHANGE. HE WILL NEVER TAME, NO MATTER HOW MUCH HIM TALK SEY ACCIDENT MADE HIM INTO A BETTER PERSON, IS BEAR LIE HIM A TELL. HIM STILL DEH WID HIM BABYMOTHER THE YANKEE ONE WEY HAVE HIM HEART AND HIM STILL DEH WID SHAUNA A PHILLY AND SHAUNA A JAMAICA AND COUNTLESS OTHERS. WOMAN BEWARE OF THE TRICKS HIM WILL PULL AS HE IS A CONNIVING INDIVIDUAL.

0 thoughts on “PHILLY/JAMAICA LOVE TRIANGLE FEATURING MR JIGGA ALLSTAR AND HIS 2 SHAUNAS

1. Exactly….Melissa yuh need fi stop now your just bitter because jigga leave you and all the other ppl mon weh yuh tek. Maybe you should try dating out your race and law ppl mon poor yuh

2. Bwoy somebody out fi dem people yah! mi tired fi c dem. If oonu a go keep putting dem up, me want here di juice. Dem say Jigga have a bag gyal, past present and future come talk up. Him cocky big? him can f**k? him eat pum pum or what? him spend pon gyal? a wha dem c pon him. N Jigga outta di two Shauna who give di best fuk n who a di bigger freak??? dis is pink wall keep it exciting please and thanks! LMFAO

3. Jigga, Jigga, Jigga. When will you ever learn. Ladies this man is a fraud and a user. He only keeps you around for what you can do for him. His list of women go on and on and on. Shawna-Kay a Jamaica a wah big porn star unda quiet. she wuk ina bank and love gwan like she stush. A bare nastiness she and her friends dem into. She is 1 big sadamite. When you see her she act like she cant mash ants.DON’T BE FOOLED! She did shut down her IG because she know the embarassment was coming. Stop mek Jigga clown you out and go seek God with your big fake fren Ms Ting. All of unuh a 1 big Joke. KMT

1. Anonymous 10:08am Heyyyyy Neisha is that You or one of your friends?!! U know JMG Host Lies sometimes So u came to Spread Dem Huh?! You came to put ur two fake cents in just so people could thrive off of it huh?! Leave that Well Educated Girl Alone. She Works Hard n She’s Winning she don’t need not a man like how unuh need it. Unuh gweh. I follow her on her FB n IG which is Still Up n I don’t see nothing wrong with this girl Shawna-Kay. Unuh fi leave people alone.

2. mY GIRL DOH COME OVA YAH COME VENT. yOU DID HEAR BOUT jIGGA AND you juss learn. Di hood did sweet you now it sour you. Meck everybody else find out pon dem own juss like you did. putting him on blast is only gonna send more girl pon him plank. I understand that you are mad but is juss life. lock u leggs and ur mouth and leave the hot bwoy dem alone..
      It meck sence seh she and Ms TIng ah fren cause Curly use to f**k Ms Ting they loving the crew. dwl.

1. Awww Hoie do u want a Trophy or something.
        And who u talking about don’t come vent u mad u ain’t get that nigga dick or wah? Leave di girl alone cause obviously di nigga mussi piss off one a unuh!! #Dead. N unuh decide fi come through the wood works wid unuh f***kery.
        Let me get ur nigga car facts or the people dem man weh u a tek. Johncrow. Keyboard bad people. Sit Down

3. U a fan of girl u nasty bitch. What a way u a search fi har pan instagram. U like har good baddi dont it. U know of her as a sodomite(cause we go god school we know how to spell the word). What u do? U spend ample time wash u pussy? And brush yuh teet? U shave ur armpits bitch? Leave ppl bizniz bitch

4. Shawna-kay you finally grace pink wall with your nasty lifestyle. You did really think you could trick people fi so long. You put on your bank uniform everyday and gwan like you a somebody. Yet your file long and nasty like.You remember the orgy dem you and yu fren dem used to give de man ova norbrook?

5. Shit up hole Shauna! A you again? You know it nuh too late fi go repent & seek solace fi dat big stinkning reservoir hole dat you walking roun wit. My God man. You sick jankrow stomach. How much man you a go F*ck gal?? No to bloodclate. A you seh white liva! A ongle hope you a proteck yourself & tek your medicinessss.

6. So just because you have education that stops you from being a freak? confused much. Shauna stop save face. Jigga never want batta foot Neisha neither. Him only did need somewhere fi kotch fi the 2 weeks dem weh him used to go down fi ATI. She did to f**king hype too & never know di whoring dog dat Jigga was. She get dropssss like a wen bredfruit drop of a tree. Galang go sell your fruits and vegetables yahh mah! i can’t laugh!

1. What’s your freak number darling?
      Does the world know that your a freak too? When man a come pon ur face n ur chest JMG a broadcast it? Nope. Suh guess wah if u a freak stop throw freaky pon other people THAT YOU DONT KNOW. Never Met n Don’t Know shit bout!! Leave di gyal Alone.
      N yess a send dem send mi today u know why cause unuh love Banton people n try fi put dung people n hurt dem character.

7. My girl tek out yuh Masters Degree n Bax dem dung wid it!! Yuh in a good Job a Jamaica u a nuh teller a nuh bank. Dem a hustle n a bustle n a tek man fi weh dem want or in a dem likkle job a Jamaica. Show dem seh u never affi run come a foreign like the rest a dem cause u mek life in a u Land!! A it a mad dem yah gyal.
    Yuh nuh guh party fi meet nuh money man fi sort u out. Di Independence a Choke Dem. :2thumbup :2thumbup

8. Story come to bump so that’s why him love up him two Shauna and Shawna, the two of dem a sodomite, and jigga love di freaky gal dem

9. Shauna Kay from philly don’t have a degree but she have street sense, Shauna Kay from jamaica go university and obtained a degree so she have book smarts. Jigga a f**k both of them. The moral of the story is jigga will f**k anything with two legs.stay there and gwan like him deh wid dem fi love. Him deh wid dem cause they can do things first him. Him deh wid dem and a couple more, in yaad and abroad. All of you are a game to him

10. Question??? So a masters degree makes you a non freak? Having a masters degree makes you a nun?? Shawna kay is a top f**kist and freak like most of the bank worker dem, just true she nah f**k no dance man a business man she did a f**k til she buck jigga

1. When u can tell me who u know she f**k mi will believe u. Ok darling. Let me knowwwwwwwww.
      U mad or nah?
      U mad cause ur baby fada left u?
      Nobody never said a masters degree makes a person a non freak. I’m just saying har head deh high n a try unuh a try bring har dung. But even if she freaky we don’t know that. Y’all assuming n telling tales

11. @ “President” AKA Horse Face Trish. Stop comment unda sikes fi try save your F-put sister. IKEA nuh have nothing fi you do today?

12. @”President” , yes, you nasty Trish come defend your sister cause you know she is a long time f***k box and did a try trick Jigga. News flash boobie, h Jigga like loose girls so your sister fits him so well. You see him just carry philly shauna on an all expense paid trip to hawaii for her birthday. what your sister get??? cocky when him come check her a jamaica cause your sister forever inna cheap and clean.

1. Mi sey. Unnu too bloodclaat bad enuh. U cyaan siddung whole day a watch who go pan vacation and who wear cheap and clean. Wey u man deh bitch? U know if him a f**k a gyal or a man? Check urself fi infection d time unnu a faas inna ppl relationship. Pay attention to fi unnu own pussy! Mek sure it nuh smell. Its fundamental!

2. Trish weh u deh come sort dem out!!!
      As I was saying. Unuh love try fi put dung people weh unuh nuh know. Sound like you did want Jigga Dutty Dick To n Never Get it!! Or Him left you which one?

13. lololol……………. unu funny bad pon pink wall sah! a weh unnu stay know ppl bizness?? big up uself shauna (ja) d ppl dem love yuh girl!! gwan chu and keep ur paid expense trip under d quiet!!!

14. The neisha dem a talk mussi the one whe have the son fi the 5 star boy whe lef her fi the girl whe use to work a air jamaica

15. Neisha Carby is her name!!!!!! She same 1 did a mad ova 5Star boy & when she find out dat Jigga have woman in Philly & all over she nearly commit suicide. I mean you’re all the way in another country boo! What did you expect? If I laugh today I DEAD! Unu Women fool nuh bombo! Shawna-Kay, take it from me, stick to a nice reserved out of the lime light man, Jigga is onlly gonna bring you down. As they stated above, you lay with dogs you rise with flees. If you neva did a mix with this carless dirty boy dem people here wouldn’t a bright and pass dem place with you. RUN WHILE YOU STILL CAN!!

16. @ her fren 3:58, a your fren you shoulda give advice a she a sleep wid jigga who sleep with philly shauna and plenty other gal with no condom. tell her she fi go check her pussy and mek sure it nah leak.

17. Unno know all a wa a gwaan some woman wicked enuh, because the man move on and he made a choice which is not you, unno a try bring him down and others associated with them, yuh wrong fi that, mi know JAY personally and yea no man perfect and if him did all that bad why u a worry bout him if a nuh u a one a d person in a the pic??? yuh sound bitter go drink some sweet and balance yuhself.

18. The man have wife a yaad and wife abroad, a nuh the first man stay so, as long as him can keep them happy, who cares. Shauna from philly nah go no where likewise Shawna from jamaica. So big up yourself Jay a you say the more the merrier. Merry Christmas

19. Unnu waste gyal need fi go look a life. All pastor inna church a f**k pon dem wife. But unnu wicked and grudgeful and badmind and dirty and love try to make ppl look like less of a person. Mi fren is a rare bloodclaat gem. She have a whole heap a gwaan fi har. Unnu nuffi bitta suh cause unnu parents neva try wid unnu. Unnu just hate ppl fi no reason. Man lef any woman and move on. Whether unnu think unnu have the greatest pussy in the world. Dont be so bitter tho boo. Move on

20. @her FREN, stfu. You sound like a real idiot.The fact of the matter is Jigga don’t want nobody except the Yankee baby mother a she a di love of his life. Shauna,Shawna,Melissa and the others are just something to pass time while he’s bored or when baby mada vex.Stop making JA Shawna out to be an angel, she is a f**k box just like philly shauna and Melissa.only difference is she is employed. FOH

1. Get yah life bitch cause we a ask u fi name di man dem n all now u can’t. Shawna gym body n education a mad you!! When people preach positivity a suh unuh stay. Di gyal keep to har self n it a mad you. U sound Bitter Bad Bad. Get yah self together. Do u know where ur man n children are? Ur man goodly a f*k dung whoi whoi n a beat out u pussyclaat but I deh pon yah a dish pon people. Show yuh bloodclaat self. U delusional bitch

21. But ah wah do dah anonymous one yah lol. No bitch u stfu!!! U ah talk like sey u inside d man head matter ah fact sucking his dick every night to know what d nigga thinks and feels. U dont kno shit n u will neverrrr kno shit dats y u hav so much to say. Empty barrel makes d most bloodclaat noise!!! U say shawna kaye is a f**k box?? Name d man dem she f**k, bet u caan name dem n if u name any is lie u ah bloodclaat tell. Bitch kindly go get ur life! Bye Felicia!

22. Shawna-kay, yeah you the one in Jamaica. Shauna from Philly said thanks for selling her waist trainers for her. We nuh keep mate, we keep employee

1. Yawns a di sister dem u a worry bout.
      I want know a weh dah girl yah Shawna do unuh.
      Mi want find out somebody upload something.

23. *Yawn* u boring now goodie, keep ur 2 cents cuz ur shit cant pay anybody bills. No one cares sigh. Most importantly bitch u irrelevant!!!! Done wid ur lame ass. Once again, Bye Felicia!!!!! Lol

24. If I am such irrelevant, why do you keep entertaining? Oh, let me guess Shawna-Kay have whole heap of ants in her milk. It’s all good, as long as my waist trainers dem sell, mi pickney christmas nice. BTW thanks for the last go round, rent paid, car note paid, trip to florida for BRT, yes I was there, all paid in full!!!!!!! lol, jokes on you all

1. Y’all seem very mad and upset. Dwl.
      Hey Shawna Kaye Girl I Know I saw You at BRT Weekend So what this anonymous talking about?!
      Dem envy yuh good gyal dem Envy yuh.
      Gwaaan thru goodie

25. ATTENTION SHAWNA-KAY AND YOUR DEFENDERS IF MI EVER TELL YU DI TINGS SANJAY TELL ME BOUT YU, YU SHAME TIL YU HAVE TO QUIT YU JOB A NCB, SO MI A BEG YU DONT PUSH MI, MAKE MI DONE YU.

26. As long as all my waist trainers are sold,I will keep my word to Sanjay and not dip up unda unu nasty rass.Make sure they’re all sold ok Shawna-Kay and let him know when you need more.Nice doing business with you. #nomatiemiseyemployee
    You have been doing such a good job selling my products, I wish I could hire you to promote my decor business as well, I wish I could reward you but then again Sanjay sleeping with you and we both know him hood game shaaaattt like a m16, so tour payment is more than enough

27. Jigga nuh own none a dem mi certain of that and the one a Jamaica we all know a you who a write in ur own story ,weh mek you nuh tell the people dem say is the producer bwoy did really have ur heart but true him leff you ,you run guh tek Jigga mek you tell dem you a f**k the batty boy fr the bank Jigga like shit up hole gal him immune system strong……Jigga is confuse him soon start f**k man ,accident mek him get better mi rass,Jamaica chick was there for him in time of illness suh him a show appreciation but how long you think him ago appreciate you for,don’t figet that she a duh likkle money laundry fi him Inna the bank deh.these two chicks are fools cause what pleasure you get out of beign subjected to a life like this cause when u tek Jigga ur name atomatically Inna mix up, him prey on the descent the voulgar and the matrass him nuh hav no type……time him reflect and duh something with him life I believe you were saved for some reaon make we see the good and not the bad ,Tek heed follow ur wicked Fren miss ting cause a she set you up pon priscella,Nesha and Shawna she know why she guh baptise a nuff wicked she do

28. Jigga is a user he owns none of the two shawna’s his babymother is the real deal but she knows nothing that goes on outside of her house,the Jamaica one helps him with the money laundry plus she was there for him in his time of need suh him aguh stick around fi awhile,why unuh think he’s called JIGGA to begin with he is a known JIGGALO anyways the Jamaica gal real heart was with the producer him leff har suh she tek Jigga plus the bank boy who is a known batty man she suh educated and full of self esteem but never own a man pure borrow she borrow man kmt as fi Jigga him him soon tek man the way him confuse him tek decent ,dancehall ,volguar he has no type him just USE him need fi tek a page outta miss ting book cause a she give him priscella Nesha n shawna the mount a wicked she duh she had to go bathe Inna the wata,all in all dem gal yah a fool cause dem name a call up Inna mix up degrading them self n Jigga find post like this funny, him was given a second chance and you see how him choose fi use it KMFT

29. Commit Suicide the gal out and bad unuh tek a look pon har ig gal outttt how I get it is a money man a spend pon har now gal buy new car and a move outta har apartment couldn’t fruits she a sell and a floss suh I live in the same place she does n the chick a move up like THE JEFFERSONS

30. The producer bwoy lef har after him freak her out, Shawna-Kay go f**k Desron,the battybwoy is her manager at the bank, til she tek up Jigga and feel she trick him, but a she get trick cause Jigga only a use her like him use everybody else. Him baby mother is his heart.

31. Don’t worry him soon come a ja come beg forgiveness, cause remember a u a launder the funds dem fi him. If I laugh tonight

32. Nesha eye did too red bcuz she n Pricilla was friends n she know Jigga did a f Pricilla an she still go behind her fren an tek Jigga. A Ms Ting a de real MVP. She an all a dem gal here a frens an she Mek Jigga F off all of dem! She must a get pay fi her services! Dwl