PICS PLEASE

BLANK

Dutty barbie walk and repeat clothes and Robert moonspeed a suck har p**y out and she not getting nothing not a sent she mek a 50 yad year old tek har fi fool lml bay and still inna shelter and don’t come a dance and stacy tell plucky bout har and stacy still inna di ppl dem house but she horrible and a loose weight mmm but we”ll see

0 thoughts on “PICS PLEASE

1. LISTEN HERE SUDDY PUSSY BARBIE NO MAN WANT U AND IF U NEVA BLOODCLOT COME INNA DAH WAR YAH BETWEEN STACY AND NYESHA U WOULD’NT BE SUFFERING SCRAWNY SUCK WOOD DOG AND SO FUNNY EVERY TIME, U F**K A EITHER FAMILY RAM OR UR BEST FREND MAN DEM U F**K U CURSE MY GIRL GET OUTTA DI SHELTER AND GET A BLOODCLOT JOB

2. Listen hear nasty diamond big pussy chunky and obeah Niesha u and stacey rake each each other man and yall f**king with me and putting up bullshit on pink wall like unno a pinkwall god unno can’t brake me and will never to everyone diamond , chunky , neisha ,little Pauline daughter’s yes ppl little Pauline that’s dead her daughters dem a do it ppl be warn dem a text ppl phone from apps numbers and a use a app name spokeo to listen ppl conversation and hack ppl number yes ppl dem nasty germs that have no life a do get up everyday and text unno all pussy cause that’s all u can do text ppl phone and put ppl up on pinkwall unno can’t step to me nastyness unno everybody who getting put on pinkwall it’s diamond and chunky the Murdocks this hoes f**kington sucking and nah put unno nowhere unno a worry bout ppl and yall don’t live nowhere and unno a f**k with me tru mi and stacey use to be friends but guess what unno a go get f**k because I have nothing to do with unno