sender mek wi si how u look wen u deh a u yaad. dem wrong fi a post dat up pan internet but mi no seh u sender… u nuh look like u ready fi go out wen u a chill a u yaad so stop it . only thing crazy about this is her hair… soo wat.
Dazed, y’all wouldn’t even recognize mi coo mi tan bad inna mi comfort zone roun mi family…sender,its okay baby..we all have those days…except you, of course :nerd
Pinky must really look good when she goes out. Pinky a mad senda. She had to stalk di women fi find bad picha fi pinkwall. It reminds me of when Alecia keys first came out, I thought everything was perfect about her and then she started doing proactive commercial. I was like finally you are not perfect afterall. you have bad skin… lol
Pinky is not an ugly girl …and she lost some weight …..mi sure unu know seh a di dutty weave pick out ar head side as majority a suffer for the same ting …..a locks pinky fi go locks and eat fruits and vegetables and pinky woulda well propa
Don’t know this person, but if she is pushing a handcart, I don’t expect her to look she she is doing a shoot for Cosmo
sender mek wi si how u look wen u deh a u yaad. dem wrong fi a post dat up pan internet but mi no seh u sender… u nuh look like u ready fi go out wen u a chill a u yaad so stop it . only thing crazy about this is her hair… soo wat.
Unno low pinky she look good when she a go out
so a only when people go out a dance dem fi tek care of them appearance…….
castor oil to the hairline on repeat no sah….another hairhat down
Pretty, that Castor Oil works miracles!!
Dang, what a piece a transformation, weh har hairline deh.
she nuh look bad; she pretty and healthy..just chillin with her girls…what the problem senda?
if you ever see how me pop down wen mi deh inna my yard, it make pinky favor tyra banks… sender u fi comfortable within yourself
Dazed, y’all wouldn’t even recognize mi coo mi tan bad inna mi comfort zone roun mi family…sender,its okay baby..we all have those days…except you, of course :nerd
Pinky must really look good when she goes out. Pinky a mad senda. She had to stalk di women fi find bad picha fi pinkwall. It reminds me of when Alecia keys first came out, I thought everything was perfect about her and then she started doing proactive commercial. I was like finally you are not perfect afterall. you have bad skin… lol
Ms Pinky b careful yaah, u have a frenemy or 2.
Senda u a gwaan like u walk round photoshoot ready..girl bye
Lol@ girl bye
ikr…a lastnight mi a tell somebody seh she always look goood …and is tru she dont look that bad..sender a wah u really a hate pon d girl…
Pinky is not an ugly girl …and she lost some weight …..mi sure unu know seh a di dutty weave pick out ar head side as majority a suffer for the same ting …..a locks pinky fi go locks and eat fruits and vegetables and pinky woulda well propa
Not Pinky as in Carlene’s sister right?
No
Met, whatever happened to that pinky? One time when I was just 15 she did want tear mi up over one rich boy.
Oh ok; I was about to say…
@FOXY ..DAH PINKY DEH A NY…LUK ON MOST OF BADH.NET PICS U SEE HER…
what away pinky a mad unno no sah how people can mindful a people so, pinky gal yuh stay good all when yuh ina yard