PLEASE GO GET A DNA FI STOP DIS MALAY

Hamma nuhdirt yuh fi stop disown yuh baby mada weh name Tiki boo from oxford street yow youth god naah sleep !!!!how is it that you can put up picta wid yuh babymada weh name dollybody Kay from two mile eeeh youth…. yow youth a yuh babymada nuh matta wah treat the gyal good and stop mek the gyal feel like she is a nobody !!…youth yuh need fi stop chat up thing bout the gyal Cuz Hamma that gyal deh have p**y principle and the gyal have feelings it don’t look good yuh f**k the gyal virgin p**sy and breed the gyal and then waan treat her like she is a dutty johncrow. . !!

Nooooo!!!!!!Youth good woman hard fi find …yuh ka deal wid people gyal pitney like that youth..not even real yuh fake to rass..don’t play hype Cuz yuh goodly run go to the gyal when things nah guh yuh way .. ..Hamma Nuhdirt hype life don’t play stop treat yuh babymada like dog !!!people do have feelings …#neva see tiki boo and Hamma on picture yet #neva see post date night with bar like how dollybody Kay do…no sah #tiki boo run from west Cuz Hamma yuh son fada deal wid yuh bad #Talktruth
Hamma Stop it!!!!!!!

6 thoughts on “PLEASE GO GET A DNA FI STOP DIS MALAY

1. Three days inna row dem sen in bout Hamma Dirt. Mi finally can read an understand wey a gwan, punctuation an such. Suh Hamma Dirt tek a girl virginity an breed har den start treat har like dirt? Him now a maggle wid a nedda girl and baby mada feel like dirt suh she leave West. Got cha!

2. Sey wha??Hamma nuh dirt never post date night with BAR*YET!!?? But that’s not right, the bar must have feelings to …smh.

Youth please to mind yuh pitneys*Serious ting dawg,tek care of ur kids!

3. Tiki, why yu give you viginity to something name dirt or hamma? That one thing could have taken you far from misery if you did auction it with care.

Whoever did the revision 😀 TONKS! Dwrl

4. PP, I did the revision. I knew that someone would have benefited. Have a great Saturday.

5. Mi woulda love see how dis yah hammadirty look like…. no man! She look like a young likkle girl tuh eno. Poor ting picney a have picney sad eeh.