POLISH………………………

kira

ANOTHER VICTIM..

this is polish ex, mi fren dat polish a sleep wid see pic and msgs inna polish phone of this girl shakira where she begging polish to get back with har and how much she miss and want him back, up to last yesterday she on his phone telling she cant find any man like him and how she miss him s*x and a bag a more times i cyan even mention… mi tell she shoulda send the msgs to har phone….. girl never beg man to come back to you it make you look desperate, and worst polish who a sleep wid every dancehall man.. she all send him naked pic of she on vacation no she really desperate. she need to find har own man and move on cuz mi fren a set fi beat har..

13 thoughts on “POLISH………………………

1. Eah mi just read? Polish… “who a sleep wid every dancehall man” and yuh fren set fi beat her? U fren a man or woman? It sticky round here. Kirakira you look good.if this is true, forget the man and move on to the next.

2. I’m gonna go out on a limb an say that you made a mistake when you wrote “Polish who a sleep wid every dancehall man”. Maybe yuh mean “woman” cause mi never hear him name call pon batty yet. But I may be wrong. But yuh say Polish a “sleep” wid yuh fren suh dat means dem nuh really exclusive. Suh why yuh fren waan beat the girl. The girl nuh deh wid Polish an mi sure if him want to fcuk har back…..him can. So sender ….. what is the real problem????? Send yuh fren pic mek we vote.

1. Him mussy a fuk robbas why sender say man :travel

Sender tell yu Fren fi go beat har PussC and lo de girl. Gal look good.from how u write me would wager say you look like a rat bat :ngakak

3. Sender you need mental help. You is no friend to noone and is likely is you want Po!ish and a come een we “fren”. Put on di dunce hat and guh in di corner :hoax

4. Lie yaw tell polish don’t sleep with men I refuse to believe that!!!! Polish u know mi always like you and think you were nice and decent but u name a call up to much now man!!!

5. Bitch ur fren better can fight when she ago war over “community cocky” we all know them dancehall dudes no want nobody but they will “sleep” with EVERYBODY. Stop reading the man messages and come lie bout friend why would ur damn friend telling you chatty chatty cunt all her business? Bitch you not even a good informa.

6. Butttttt….ammmmm. …Polish has made it clear that relationships take time and he has no time to invest in no woman right now that’s y he is single. So senda …send u friend pon him Facebook …cause a DAT him write and he had also said it publicly.

7. So yuh fren a f**k shit up dick? U seh polish a f**k every man in dancehall,right. U need to talk to your friend a leave Shakira alone.

8. YES BEAT FOR SHE LOOK GOOD OONO NASTY RASS U A CUSS OVA SHIT DICK, AND WHERE IS THIS COCKROACH MEK U HAVE THE PHONE SOO LONG TO DO ALL THIS, THESE MEN THINK DEM SMART EITHER HIM GRIND OUT AND A SLEEP OR HIM NO HAVE LOCK ON HIM PHONE, SHE IS NOT THE ONLY FEMALE WANT BACK A MAN .IF HIM LOOK AND FEEL GOOD A THE MERCY A GOD MEK SOME OF US WALK LEF DEM, FOR DEM NAW STOP WHORE