POPCAAN AND HIS REGULAR BEDMATES

Popcaan a whey you get buddy from suh? If Kartel neva train yuh ina nothing him gi yuh a good set a buddy training……….People this is popcaan current list

Kavel-Popcaan Trini woman right out

Kanema-Sean Kingston sister whey him tek up and pudung as him have a like

Cecile- Now me did tink Cecile did stop but mi a hear other wise………Cecile is also Popcaan personal advisor ina him business affairs and a run Popy head under di quiet

Ishawna-Popcaan personal sex pop..Now di people dem did a seh she move ina numba one space cause due to how flight nearly miss because a extended sex and all dese tings…………..but dem seh Cecile ina higher position dan Ishawna.

Yoli- Well Yoli ting bus out but she a try get back in but Poppy a hold di order cause Cess did a try send man fi him di people dem seh

These are his regular juggling women and mi nah guh call di res dem whey him dus a slap..Di only one getting money is the Trini……Popcaan not giving none a dem no money o

26 thoughts on “POPCAAN AND HIS REGULAR BEDMATES

1. None of Pops frenz like Kavel… dem call her the witch…. cause them say a must obeah…. Kavel a bare name to Cecile is apparently #1 and apparently she nuh inna the foolishness with him but most nights a she him go home to when him deh Ja…. Shenseea nearly get beat… Rubbiesh call and beg it out after the river trip…. but she was ready to give the goods away…. him a Donai daughter still together aswell and every likkle cute browning from uptown.

Ps. If him fren dem around him look a girl weh look good… him show dem up and go behind dem bk and fuck dem off…
      And him love carry gal feelings… once a little boy said hello to girl he was with and he almost kicked the life out of him… I could go on
      One thing for sure he’s no Kartel because all he does is recycle his lyrics and try to steal the flow from the artists around him….
      He wants the spot light for himself and best believe fren killer… he’s singing about himself…
      The more money he makes the uglier he becomes, as much as he hates being spoken about negatively in the public’s eye the good in him is…. I can’t even find it

1. Everything u say is true, not even she and Squid nuh buddy buddy like that but mi did jus feel like a true him a gwan ova her him prob tell her nuh chat to nobody.
        A ute tell me seh him a message Shaii and Poppi tek har phone and tell him stop text him gyal, same ute seh him post a pic wid a gal and she call him and tell him seh Poppi bex suh him fi jus delete the pic and done.

2. I feel say Poppy tell Kavel not to talk to the Jamaican girls, bet him tell her say we mix up and she must stay far. A true but smh.

1. Then if Cecile a him personal advisor ina him business affairs and “a run him head” as yuh claim, wouldn’t she be getting money?!?!
    Kmt wid unnu lame mek up story

2. Kavell knows about Cecile for years as well. She knew about Ruth-Ann too, but seems Ruth-Ann lose her position for good? These are all sister wives. Mi remember when the American gal did a diss Kavell and Poppy and Cecile run in and defend it. Ishawna u easy peazy, long time the man did a try get u contact fi fuck you and so said so done.

3. Don’t care how much am working or my family dead lef give this little popcarn Bwoy would have to spend some money on me young are old . Mi not fck for list or name sake dollars a fi run & condom protection if these Germs box get a fck from me . Den look pon him to bwoy money can really change ppl life .

1. Most a them mek him fuck dem fi the hype, worse Squid always a fren dem up mek dem feel like dem a har sista, them want the lifestyle and Poppi know that suh him deal wid dem accordingly. All Toiann him fuck and lef har a dead fi hungry up a him yard.

4. I suspect that girls like you always collect, irrespective of the status of “focker”. In other words, you are a fulltime seller.

5. Prop- Caan not even in di least bit attractive/sexy. Faava one lil leleh mouth-water drooling, runn nose bwoy whe teacha haffi send a di back a di class cuz him dunce/hard fi learn. Him jus miss Special Ed by a toops

6. Please be mindful of what we’re saying.
    Serious times we’re living in, we don’t want to say something that could put that person at risk.

7. Mi glad seh Yoli fuck pan Cess but she shoulda one and move wid Poppi, cya get comfy wid dem man deh. Him nah guh fuck har back, Cecile a him big woman him nuh need no more. Time to find a next dick Yoli