POPCAAN AND RUTHANN STILL DEH BUT SHE BLEACHING FI LOOK WHITE LIKE DI TRINI

Met mi see them post sumn pon instagram say popcaan dash weh him day one woman Ruth Ann aka ma him sing bout r Inna nuff song,now mi know sumbody weh know r and dem say ma and him still deh she always deh him yaad and him always fly are out and a tru the gyal always deh a farin… I got these pics from one of her friends instagram niw talk truth she nuhstay bad?? if u deh wid artist from you deh Inna high school him money suppose to a show pon yuh a lie mi a tell???? She never stay good yet everytime mi see ar she look stink dats why popcaan a wife kavell and put r a back bench…. she need fi up r thing and mek him mad ova r gall Nave nuh sense it bun mi fi r…. and mi wudda never deh wid man weh a wife up gal weh come after me she fool like duck dats why she nuh have instagram or Facebook…all the bleach she bleach popcaan still nah lef kavell and him still nah go ever big up Ruth Ann aka “ma”… get sum sense girl cause mi know u ago see dis…

17 thoughts on “POPCAAN AND RUTHANN STILL DEH BUT SHE BLEACHING FI LOOK WHITE LIKE DI TRINI

1. First of all Ruthann is a humble girl who is simple and wear weh she feel comfortable ina, Is not everybody materialistic like you sender. Secondly she nah no social media mainly because a dutty ppl like you! Come offa har now man and guh suck u maddahhh!!

2. She’s not bad looking just need fi gain some weight maybe peritol will help like how fowl pill stop sell. Kavelle is not no hot girl either just that she brown wid long hair other than that she looks very basic.

3. Oh Gosh….she’s not a bad looking girl, just maybe this is what Popcaan loves about her, the homely look….after all you did say he flies her out regularly sender! Some men want the connection they have and not the eyecandy, Ruth Ann honey maybe you can have him invest in a pair of Gucci Chancletas, aside from that, eat up your Cornmeal Porridge and you should be fine!! :cool

4. Popcaan a pussyole him soon get whats coming. Ruth Ann shouldnt give him her pussy anymore. Him a show up Kavell but she knows Ma is the one. Very f**ked up situation. Poppy aways have next gyal a wife up wid Ma, same when him did have Cody. The truth is he is frightened for light skinned women so he’s acting like a damn fool.

5. Popcaan a sumoebody fi hype bout. Ruthann live your life yah girl.If Poppy want the farrina, mek him gwan. More man deh a road that will love and appreciate you.

6. Well she wear what she can buy, not everyone is born with the “it girl” look. We shouldn’t be shaming her for being herself. She doesn’t bother anyone and she’s not on social media acting a fool.

7. Hey gal tap bleach an luv yuh good up skin.. yuh nuh see seh black a lead? yuh bline? yuh nuh read?? yuh nuh see seh a black queen go choo wah day????? Popcaaan can f**k di white gal inna har batty suh him affi wife har…. dem bloodclaat brain wash any ways das why di whole a dem get white gal… look pan usain :nerd big runna fi wee country an yuh hadda tink di man hudda top it off and sekkle wid a nice black girl….him go sekkle fi a whore wey f**k him bredda tuh……. see seh dem bloodclaat sick inna dem head…. a dem mek white ppl tink dem a win.

8. Latty + 5
    Yuh comment is boss !
    Well said and straight to the point .
    It is sad that you have to remind them that
    ‘ Black still ah lead ! “
    I am still in shock that as far as Jamaican artist, nearly every single one of them is a with a light or very light skinned woman !
    Even then so called Rasta man dem !

It is so tragic and sends such a terrible message about self esteem and their idea of beauty ant status .
    No wonder the stupid insecure women and young girls are bleaching. Sad.

9. Girl tek him $$ and go get a good education so you can be fully independent and tell poppy fi kiss yuh ass. I hate when woman mek man tek dem fi ediat yuh see.

10. The artiste damaging his brand by messing with this less than basic HOE. Poppy get your clout up, exotic and foreign is where it’s at. Wahlahi to Allah be the glory