POPPY WHY YUH BLOCK DI MAN JUS CAUSE HIM SEH UNO SHARE A BAKKLE A HENNY?

Morning ooooo. Can you please ask Poppy why him block the man after the man say him an Poppy shared Henny in Ghana. Dwl. Not nice Poppy. Not nice. Lol.
2016-08-19 07.58.47

20160819_074328_14716072821201

20160819_074409_14716072824151

20160819_074735_14716072817071

16 thoughts on “POPPY WHY YUH BLOCK DI MAN JUS CAUSE HIM SEH UNO SHARE A BAKKLE A HENNY?

1. No sah this summer the wall aguh haaard!! No dah post yuh kick out Kasi and Bolt! Ketch di man too nuh him thirsty for Poppy and lil more henessy! Mett! Mek i gi u a joke! U memba battyman U-girl u posted waday that passed awaay? Hahahah was frenz with a girl poppy link but U-girl hid in the closet and watched the f***h and start masturbate and seh poppy buddy likkle him did affi stop masturbate! :ngakak :ngakak :ngakak he had to wait till Poppy lef cuz him neva waa nuh gun but :hammer

1. Da one ya collapse mi lmaooooooooooooooooo mi did a try jump pon Met bike but the strength just no deh ya wooooooooooooyoooooooooooooooooooooooo whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
      That battyman is #unruly dread :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

2. The man block him cause him seems like a stalker. The man being polite and give your thirsty ass some a him liquor and u tek it to another level.

3. I wouldnt even follow up this shit, everybody know seh liquor is a yes man’s best friend, as it rise dem skin ketch a fire. Mi wah hear some a Poppi groupie tales cuz him a gwan like him wah fck down the whole Jamaica mabe the whole caribbean, the gyal dem fi taalllk !