Hey girl :peluk :peluk :peluk..di music start wap Sista P til she hice up di one finga like wi duh when we ah left out during church service :ngakak :ngakak
Kiss mi teeth, Portia need Little more winery inna har waist part. Time she deh a try buss a whine, she go plan how to improve Jamaica appalling health system, get moving on a way to get people out of abject poverty. Clean up the corrupt Government and Police force, too much to write right now. In short I’m not impressed.
Same suh Mums :thumbup Wid har broomstick shape. Shape like Popeye wife Olive. Mi waan knoe weh she deh pon dance floor wid har stiff self and wrerk need fi duh inna ebry area ah mi country. If ah did deh near ah tun a fire hose and wash weh har baxside :bola
Yes sista P, one finga skank it :ngakak
Yuh seet :ngakak
Hey girl :peluk :peluk :peluk..di music start wap Sista P til she hice up di one finga like wi duh when we ah left out during church service :ngakak :ngakak
The most Honourable enjoying the good life you go girl!
Go deh she a move good to. Shell it Miss Portia.
Andrew Holness have to do di “‘Low Mi” to top that performance.
Kiss mi teeth, Portia need Little more winery inna har waist part. Time she deh a try buss a whine, she go plan how to improve Jamaica appalling health system, get moving on a way to get people out of abject poverty. Clean up the corrupt Government and Police force, too much to write right now. In short I’m not impressed.
Same suh Mums :thumbup Wid har broomstick shape. Shape like Popeye wife Olive. Mi waan knoe weh she deh pon dance floor wid har stiff self and wrerk need fi duh inna ebry area ah mi country. If ah did deh near ah tun a fire hose and wash weh har baxside :bola
portia not aging at all.
Dance yessss
I am not a fan of Portia, but she look good man. mi haffi gi credit where credit is due. she a sport a nice slender body deh doh.
I agree with you SWEET.
But wait is it the prime Minister bag/purse put down so careless?