POSING WID DI MEN AND NOT WID DI WOMEN

EVERY PICTURE BALLA TEK A HIM AN SHERLOCK NOT EVEN ONE GOOD PICTURE WID HIM AN JANET POOR JANET HAFFI TEEF ONE PICUTRE WID HIM NEXT TO SHERLOCK AGAIN. BWOY MI NUH KNOW HOW JANET DEH WID HIM SO LONG FI AR P**** MUSS SI DOCTOR HOW MUCH TIME A YEAR ANY GYAL WEH DEH SLEEP WID HIM DOH AV NOT A DAMN TING BOUT THEM BALLA A PURE DUTTYNESS DWL

Screenshot_2013-10-09-12-27-14-Optimized

Screenshot_2013-10-09-12-27-51-Optimized

Screenshot_2013-10-09-12-28-16-Optimized

Screenshot_2013-10-09-12-29-04-Optimized

0 thoughts on “POSING WID DI MEN AND NOT WID DI WOMEN

1. MI HEAR SEH A PRINCE OOMAN WHA DO IT SHE NAME OBSERVER. WHAT A WAY DIS WOMAN CHAT TO DEM AND A CHAT BOUT DEM. LOOK HOW MUCH PICS DEM DASH PON THE WASH AND DEM JUST A CHAT RACSTAR.
    Observer says:
    October 8, 2013 at 11:45 am
    ricky not leaving em ooman neiddah…mate haffi sekkle fi less wat a shame

PhantomPhoenix says:
    October 9, 2013 at 12:39 pm
    Zervah, me nu undastan some minds a tall a tall. ‘Cause if “Bothe Rosie and Roc Star a freak” den what is the purpose fi anon statement? lololol Cause if de man and him oman a freak den they are “birds of a feather that STICK TOGETHER” no room fi matie. these young idiots need help.

Observer says:
    October 9, 2013 at 3:02 pm
    sumthin dem wah trow out deh fi banton di man wife caw di onli dem gud fah a fi mate duty

MI HEAR SEH A THE SAME TING SHE DO TO ALL A HIM FRIENDS DEMPUT DEM PON PINK WALL AND CHAT DEM BUSINESS, RAC AND JANET MI JUST FIND OUT PEOPLE LOVE TALK, DUTTY NASTY GYAL GO SUCK YAH MUMMA!

1. Cheut anuh ricki wife alone all prince ooman a mad dem it seems..abayyyyyyyyyyyyy a ope she cum talk out unnuh secret

1. OBSERVER, MI HEAR SEH SO YAH STAY YAH LOVE COME SAY UNO YOU, AND USE ALL TYPE A NAMES FAH DEFEND HER LIARD SELF. FROM WHA DAY PEOPLE SHOW MI HOW YAH CHAT WPB PEOPLE PUN BLACK AND WHITE. YAH NUH MAD NUH BODY MY GIRL, YAH STAY BAD, YUH EVA LOOK PUN YUH SELF? YAH NUH NUTTIN FI MAD OVA. RAC AND JANET WATCH UNO BACK AND FRONT SHE LOVE MIXUP. MEMBA MI TELL UNO DAT!

2. good morning Met,, just want you to know i will be in N.Y this weekend taking in MAPPIE CHAMPAGNE i will surely have something to chat bout,,

and by the way unno go on like man don’t have stress or get down at times,,but it don’t sound like Y,,,

GARY COME HERE AND TELL ME IF YOU GOING TO BE IN N.Y THIS WEEKEND would love to touch base a little

3. Met i’m going to NY ,,it’s the long weekend up here and we going on a road trip so i figure why not make a little trouble,,,lol,, my boys love the NY SCENE still so why not see what it’s all about,,My friend is going to that party so i’m tagging along

1. Met you serious,,,of course they meeting they friends down there,,they go all the time but it’s my first time i will be attending and you know how much they love new meat…lol

4. That 1st pic bothers me………….

If mi was to see MY man ah lean him head pon a NEXT MAN, mi woulda definitely start mi exit strategy! That is VERY SUSPECT!!!

Leave a Reply to Observer Cancel reply