PRETTY GIRL ROCK

0 thoughts on “PRETTY GIRL ROCK

1. Senda what is ur point, Motive here? We know they always look a hot mess so we tyad fi see dem Summo wrestla pon di wall.
    Munchie stop gwann like you rich. I hope is not ur Bosss Credit Card you a splurge pon.
    You know dem white ppl yah no ramp fi lock unuh Wananbe Rich ppl up. okkk

2. Veachy quick question why you don’t wear your size, and veachy me know a you send in this bout pretty girl rock you know what let me nice for now

3. Di time unuh have a post up bout pretty girls, Veachey and big bitch zulleka a who breed unuh. Caue all now unuh cannot call up unuh baby fada name KMFT.

4. Oh no the man turtles this one set ah pack rat mi Neva know who told dem they look good veachy look like she have down syndrome munchy look like somebody grandmom her skin so dry and oxy and zulu just too damn big she like a gladiator

5. zully yuh use to put yourself together in the past.i don’t know what the f**k happen to u.yuh just look big and strong

6. munchy you is one big black ugly bitch yuh stay bad. And swear think yuh is di cutest thing, please bitch. Yuh need help. Yuh too f**king ugly and hype FI no reason lol

7. why veachy leg full a pot hole suh? her leg look bad color. cellulite a kill her too.No have nothing personal with her but she keep watching mi man and stalk his FB and IG and no know seh him no f**k man,Plus she nuh inna his or my class.poor ting.

8. Oh gosh MAN one group a friends can all Fava man so. Veachy please wear your size .u always a gawn hype but u have on a 15 dollar h&M frock and u would swear up and down like a big money u pay fah.smh girl stop run down the hype.

9. I don’t know y ugly veachy sending in her own pictures bout pretty girls rock.gyal please all a unuh big a tuff and look like line backers and could pass for trannys. I guess u trying to come back to life after trudy bury u the other day.u tuff like

10. YALL 3, UGLY HOES SENDING IN YALL ON STORYS GO LOOK A FULL TIME JOB AND STOP SEEK ATTN ON PINK WALL Y’ALL SO WACK