PRINNY IS THIS YOUR MATE?

0 thoughts on “PRINNY IS THIS YOUR MATE?

1. Den Kunte yuh woulda really do Prinny dem way deh? Really Kunte? Memba seh ah you was di bunna man when Prinny did deh wid har baby fawda. Really Kunte? Memba seh is you Prinny tek outta pit toilet and gi yuh real toilet. Really Kunte? Memba seh is you mek Prinny do har batty cause as soon as yuh ketch a farrin har flat battam became ah problem. Den again, he who feels it knows it cause Kunte….ah nuh likkle bun Prinny gi yuh. Maybe dats why you get fedup and ah bat fi both sides ah di team :ngakak

2. LIKE SERIOUSLY UNUH FI KNOW SOME GAL FI GET F**K INNA DEM BIG OLE WEH A LOOK PPL MAN UNUH A GIVE UP F**K UNUH AGO GET F**K YUH HEAR DAT…

3. Anonymous…di bwoy nuh want big dead bumbo ole.. a you tek f**k inna yuh big dun out batty ole ana suck di gal dem stinking pussy ,dutty suck pussy shit up mout gal guh such out yuh man batty ole n him big stinking hood ugly waste gal…

4. ANONYMOUS you got f**k at the shop tooo such hood girl stop wasting time talking out your shit mouth you bitches are careless so when all get f**k and being dismissed you hurt and talking a bag a rubbish,the words for you careless bitches leave ppl man alone and stop being a pest in ppl lives and get your money right…

5. Woooooie a yah so nice them fi stop walk around with them pussy pun them four head prinny u fi dun de f**k out gal she walk around & f**k everybody man she life style said a profile nah nice she think anybody ago want to stay with she f**k out hole & suck wood self bitch sucking a cocky naaah go meck a man stay with a dirty bitch like you waste matter gal woooooie a week to clot gal go rethread u dirty pussy

6. Some woman man clown for real. How long u gonna take bun from di batty mon Prinny? You vex cause u matey eyebrows look better than yours..lol or nah your washed up big pussy friends dem vex. It come like they want Tattoo man lick out them hole… Vex with your man you lay with him but have hate for bitches he lick out. He a disrespectful nigga got you tasting all the gyal dem pussy. You and them bag of old laundry friends u have need to give dancehall a break… And nasty Sweetness Decoy u stay bad like your skin. Lucky f**k and duck u not even a dollar u get lol. U forget when u get mash up by the barbies lol go sit down all the nasty old foot crew.

1. FOH….YOU A BITCH ASS OR YOU JUST TALKING WHAT YOU DNT KNOW ABOUT PPL OR YOU SPEAKING FOR YOUR SELF LICKING OUT BATTY SUCKING BOLLS AN PUSSY AND GIVING YOUR MAN ,DEAD HORE GET F**K OUTTA HERE WID YUH SUCK PUSSY SUCK HOOD BATTY LICKING HABBIT…

7. SUCK PUSSY GAGGLE BALLS(( WASTE MATTER PAT) PRINY PUSSY AND BATTY FAT ..SO F**KING WHAT BITCH YUH A MAD OVA DI WOMAN PUSSY MY MERCIFUL FADDA A WAH DIS PON PINK WALL WITH THESE BITCHES N PUSSY ..DUH YU SELF A FAVOR GUH WAR YUH MUMMA N LEAVE DI WOMAN A GOOD FAT PUSSY BAD MIND BITCH I CAN BET YUH HAVE UGLY PUSSY N FACE..

8. NASTY SUCK PUSSY ..SEXY PAT.. FROM LONG TIME BIG FAT N SOUR GUH DRINK BLEACH AN TEK IT WASH OUT YUH BIG STINKING PUSSY WEH MAN NAWW F**K YUH SAD LIKE…

9. Suck pussy gal sweetness decoy you a dancehall Thot nobody like you cause you a 2 face hoes fake batty jaw, fat face,WHY YOU MAD ?????

1. Pretty girl sweetness decoy she is a 2face whore f**k yuh man an all **dun that bitch like gun like di barbies did ,that bitch guh around putting bitches up with her lying ass and she needs help the most wid har dutty life..

10. Dirty girl sweetness decoy with your big fat face and nasty burst up body on the down low bitch! you the one put up brimmy and natalee you a trifling hoe you known for putting up people in the bonx! you are as fake as your big stinking ass f**king nosey bitch trying to find out people bizz and then you put them up your known for putting up such site as BRONX BLING you a bitch ass hoe dirty girl suck pussy gal sweetness decoy you need to go talk about the men you be f**king in the bronx with your nasty body..

11. Dirty girl bull frog sweetness decoy you are a fake ass bitch you the one put up primmy and natalee your known for putting up bitches on pink wall and known for such site call BRONX BLING your a triffling hoe and you a nosey ass bitch you stay bad and nasty thats why the barbies dun you with ya dirty burst up body and fake ass you look like fat stink and nasty you cheap fake hoe go put up all the men you be f**king LUCKY GOD SON and others that f**k out you nasty big pussy in the bronx ..