PROTOJE YUH OOMAN NAH DO RASTA LIVITY

17 thoughts on “PROTOJE YUH OOMAN NAH DO RASTA LIVITY

1. Is because of her phenotype why she is OK to show off her package. If it was a dark chocolate with kinky hair it would be expected for her to dress like a nun. Dem full of hypocrisy di whole lot of dem.

2. Protoje want a bax cross him face with a dutty drawers. “Yo But listen
    Mi see nuff a dem a natty up dem head fi get exposure
    But a real rasta man nuh run down riches like dova
    Dem impersonating rasta
    But mi rasta fren seh bun up a rasta imposta
    Natty up dem head fi ketch a hype up
    Seh dem a rasta, but rasta livity dem nah heist up
    Wah kinda food dat dem a bite up
    Dem seh dem a ras, wah kinda girl dat dem a wife up…” :kr to Konshens song, Rasta Importer.

3. That is why it is important to know oneself. To not look to idols for self identity, they will use you and confuse you to the point where you lose your sense of self. Nothing new hear, they also sing alot about “African dawta” and nobody love a light skinned or white woman like Rasta men. As the saying goes “To thine ownself be true”

4. Look pon Jr Gong one weh always look like she just step offa di stripper pole. Stop letting these rastas fool unuh. They indulge in everything they hit out against.

5. Protoje wife? Can’t believe my eyes!!
    That’s why I say look to none of these for role models. Set a nasty old farts……do as I say but not as I do. Look pon do gyal and you a sing about rasta consciousness. Kmt.

6. Cant believe that this girl va-jay-jay out a door…not even a little panty. class—lesss…..yuck. Knew Protoje from high school. Actually was more shocked that he rose to fame as this humble , conscious yute…he was a typical rich kid, varsity jock back in the days.

7. Protoje an nuff so called rasta like him who luv run down dem harlot looking gal because dem will go to the extreme fe please dem man in bed, that is why Capleton inna de problem wah him inna because a dutty livity dem a defend behind close door. Nuff rasta say dem nuh nyam meat but dem suck nuff pussy especially de ones dem wid de near white an white women. None a dem cah talk to mi, most of de upright, true rastafarians in de music industry in Jamaica pass away. De few wah lef is Bunny Wailer, Buju Banton, max romeo,Burning spear, Culture, de res a dem a devil pawns.