PROUD OBEAH WUKKA

RO

So met me come back memba me did tell you me a go get the full story right. So me want u help me show the world how some gyal licky licky and cyaan satisfy. See di screen shot deh wid tex weh di gyal sen me bout obeah and har dutty bl**t lifestyle. Me ignorant nuh bumbo how d f*k a gal Fi want hurt a child because she jealous a d woman. Me nah lie met the part about badda bling a tru ting cause me and deandra was on the plaza and she show me the baby mother. She did all take a picture wid one robot man the day and dee make we watch har go back to her cyar an a him Wi see a go pan the front like she pick him up in hwt and one piece a kissing and batty grabbing. ME SEE THAT WID ME OWN EYE DEM. But dee a wicked and is the gal p**sy so she free to f**k who she want cause rolex no innocent a ra**t.

1-Optimized

2-Optimized
Me no cya if dee want to page she but leave the man chile out a it, deandra savage you is a wicked pu***e gal and me want the worl fi kno. I hope rolex bruck u up rass and yeah u know a who this aft a me nah hide cause u cant drape me like u drape Terri. The 2 a oonu a whore and luv caz misery and problem. You a f**k roun ppl and your life a pwoil. Trey a get big an u need fi set example fi u quarter dozen. U is mussi the duncest gal rolex take up cause the gal pan instagram neva do u a better thing.

3-Optimized

4-Optimized

Kmft. Why d f*k u did need fi falla the girl and she not your concern? Me say a should me and u see if no get a piece a ply board cross u big face. A good thing missa chin shop deh bout else a ugly monkey like u couldn’t transform. Stop wuk obeah and stop jealous a people relationship. If u a get a one f**k tek it and galang bi*ch. Yu try no call back my phone eida cause anyhow me did have rolex numba u get weh the duck get. All him a ediot to fi a carry u in a car front to party the 2 a u sick stomach. After u can’t par with dee limelight no fit u u fi go bloodclaat hide. From we a go queens you mind corrupt and a nuff gal u tun in a monkey and it nahhhhhh go no furda. Me sorry fi u boy dem god know. Yu hungry no blo***t and no stop Borrow clothes. Stop it before God strike yu deandra savage it don’t look good!
6-Optimized-1

5-Optimized-1

0 thoughts on “PROUD OBEAH WUKKA

1. imagine she hungry bout “if mi did av money me woulda go ova d bline man” no sa like she woulda use har lassssss n obeah d gal dem .. thats why sometimes its not good fi tek ppl man cuz either the man tekka or d wife will obeah yuh claat

2. wow what Wicked gal, all of that jus di a man? Yuh see har rass face, some a dem man here love fi pick up some nasty gal, look what she planning to do to him baby mother and the kids, smfh, God nuh like ugly and that’s one ugly bitch

3. Good morning met if I laugh in here this morning this grazmite is the best d blind obeah man and har sounds very acquainted lol so u bruck and hungry and have pickney and u want tek ur last go obeah gyal over Man U is a bitter bbc gyal.

4. Very dry eye and cold…*bittabitch** and den have di nerve fi call di man pickney ugly..

5. Mi say mi affi tek bad tings make joke dis gyal want obeah all d baby.u know the sender brave bcuz look how she ago Mek d gyal go kneel pon grater down a d blind man fi send in her business.

6. Mi haffi tek wickedness mek laff. Wat a yung gal love obeah? If di blind man can see tings fi chue how mi nuh see fi tell har, har end a guh bitter?

7. Da gyal yah wicked nuh bombocl&&t, and it look like she used to go school fe lunch money and man

8. Met a wat a gwaan inna the mahnin ya lol. Da story ya have me cause a same so the one Rolexx him did a look me yesterday a Auto Fashion car wash and me run him and tell him say every pussy him see him jump inna. Him fi stick to music him player days done. Me no frighten fi bimma Rolexx a yuh baby mother alone frighten. Me can’t frighten over a man weh walk and shub him hood inna every woman. What a piece a mix up! Me say a yesterday the crosses a torment me fi me number lol

9. Da gurl ere no av no shame. Me and Rolex and Bada a big fren and bada and that girl a big fren. Unu can tell some drastic lie pon man and buddy eee. Rolex na leave him baby mother Sash. dat girl deven talk much less trouble ppl. to how Rolex love him baby mother and that baby God go wid you when him buk up on dis. Rolex a gi unu nothing? you want use your last n go obeah man fi him.. All a dat man money go into him family and him children n the bmw whe unu a fight fi front seat ina. So apart from cocky wa unu a get again?

10. lol, har end ago bitter fi true… mi just look pan the baby mother page.. the gal cute so if him f**k pon di baby mother wid dat grazmite him want poison. and the baby look just like di father… so if the baby ugly the man ugly to. so is wa so bout dis man??

11. da gal ya dunce ee. Next tym Rolexx a f**k u him need fi beat yuh ina yuh head wid a book. Unu can embarass unu self ova man whe nuh want unu ee. Mi see pic wid him and him baby mada a wet Sundays last night. Hug up tight like dem cold and u de ya so a try obeah man. Sad bad..To each iz own

12. If the man really want you obeah man shouldn’t haffi be involve. I can’t believe nowadays people like dis gal a run fi hitch up in a bimma. This chick screams low life hood rat.

13. Rolexx fi do beta and make ppl stop dis him babymada. ole grazmite. di f**k up thing him na lef ar fi none a dem. so dem can gwan make a fool a dem bloodclaat self. A she alone mi see drive him bmw and him buy car give har outa Yah So Nice Thursdays Money. But av likkle respect man.

14. So gal tattoo him name again? Del who? who she? she a no the first and she na be the last. Timberlee have him name too. Whe she de? Unu fool nuh f**k. Unu think Rolexx would make him baby mother mark up her body. Some a unu young gal need a trade. go look a days work or sumn.

15. Stick sum pin yaso. Mek me give unu the full story. Rolexx ago hate me afta but Mi care zero fuks. First of all him did de wid mi neighba and did a look me same time. Rolexx is a dutty whore. But mi neva see nobody dis him baby mada cause a she alone him big up. When we go him party a east all gal afi stand one side while him big up him woman. She eva in a the bar wid him ugly sister. Unu tink dis a next woman and dis him pickney ago make u get Rolex. Rolex no want nobody but dat gal Sash. All him do a tek gal money buy clothes and gi him baby mada and pickney dem. Mi no like wicked gal bout want obeah man baby mada fi wa? tru him a f**k u u feel special. Mi go him party over the weekend and a him and the baby mother me see a kiss every 3 seconds like a wedding ceremoney dem de. Party dun all a the grazmite dem left him an him baby mada dere. Mi tek nuff gal man, but unu must know unu place and position. As fa di girl wid the tattoo God go wid u like how him go wid all the others. Rolexx gallis days done cause me hear him hood cya even stand up fi long again widout get soft. all a the gal dem afi suck him hood before him can f**k dem. All a unu sad. Mi sorry me and the baby mother wsnt fren cause me woulda done nuff a unu ole cocky termite fi her. All a unu including Rolexx want some gramazone. Di baby mada fi left him claat. nuh kno y she go mix wid him.

16. Me agree wid Di fact say rolexx make things look bad pan him baby mother but onu keep on forgetting say onu a woman to and if a man nah stick to one gal then none a dem no bigger than none. People A talk bout rolexx baby mother no talk and no trouble people kmft bay mouth she have cause if she did sooooo good why him stray and him a stray fi yeeaaarrrss. When she deh ya suh nice Thursdays other gal in a the dance a sleep with him to. Sasha take rolexx from shana that a him likkle boy mada. Then ow she expect fi keep him if a so u get him?? Come on as women we need to wise up. Instead of defending her and a talk say a good gal onu fi tell her fi do betta cause she damn well can do betta dan him. After rolexx anuh nobody kmt. All a the gal them name weh tattoo pan him a when him and Sasha deh but hats off to her cause a must nuff a dem she cuss off but she must know why she inna it so long. And a next thing she walk and tell people har business to much…people no need fi know when you and you man good or bad. You know u man walk and f**k dung the place just accept it and keep yourself quiet cause fi defend a man like that you standard very low. Dat gal isn’t the first and she won’t be the last. Me tell him straight up yesterday say me no want him fi love nor money him hood coulda big likkle more. Me know my limit and ye him can deh wet Sundays with the baby mother last night and tonight him deh suzies with a next one. Gal u need fi wise up cause a same so him likkle son mada name did reach pan this. Hype yuh want, hype yuh shall get. WELCOME

17. I dont know bout Shana so I cant talk bout her. All I know Di new baby mada never tek him frm the ole baby mada. dem did left and she run go breed think it coulda ole Rolexx. Mi av him file gurll a nuff girl him de wid before Sasha cum in d pic. Mi agree Sasha can do betta. All a dem can do better. She betta than that but a nuh everyone stay like u Highlyblessed. Nuff a dem kno him no want dem. dem just want f**k fi di hype. So the tattoo one no see say everybody whe tattoo him name get left. gal still fool so a put man name pon dem? dem luddy. want obeah over di buddy. wat a preke

18. Lol a real thing. When me really think bout it me Wanda what satisfaction it give sasha Fi live so. Car? Money? Girl you’re educated go and do better. You can take care of your child on your own. Every day yaw go just get up a fight off bitches so?? Me sure your mother never grow u so. Yuh say you a queen then act like a queen and no make no man take you Fi idiot. If is not you alone him have then you are both losing. You supposed to deh with rolexx years now cause me know him son a bou 3 and bou 3 years a back me a go ya so nice. It no mean a thing to gain the world and lose your soul. Me have friend weh can tell Yuh how inside a rolexx house look up pan that hill. A true me no want hurt you feelings…or the birth mark pan me back and this ya gal never sleep with him yet. Rolexx business deh a road nuff nuff. No man no innocent but man Fi know how Fi do dem ting. Pretty girl is better you stop beat your chest and behave proud and hold a seat cause you’re just in line like the rest a them is only because you head the list true u just breed Fi him. Me know say you spend your money pan him to and is maybe true u gi him a girl baby make him adore you so. Pretty girl you can do better, hold up your head and stop cause disgrace on yourself cause one day one day you a go warn your daughter from men like those. You see how much woman have things Fi say bout YOUR man lol den a how them know if him no tell him or if him never did a frig themselves? A no him alone in the world a good man will come and sweep you off your feet weh won’t give you constant yeast infection like him give me friend. A true u no know the half

19. Breasts do look nice and clean. They look like two HTB round buns, but on the other hand, there’s just too much bitterness in her.

20. Me waah see this sasha girl what is har name on fb and ah wonder how shana doing now dat girl i know from way back

21. Fb: Sasha Gay Hamilton and IG: dalifeofsash. Shana look like she doing just fine cause me see pics of her at his party over the weekend so it was a baby mother affair. Nice clean Shana Fi big up herself every time cause she no walk and trouble people. This one weh name Sasha a just badness she a medz over rolexx…Every gal f**ka man. From me deh pan this earth from 1979 until now me never see a bigga man clown like this. The bloodclaat man a walk and a dash him hood so why u a big him up??? No to bloodclaat it serious and love brag bout she know family. Every dance or event me go rolexx have a different gal and me nah exaggerate and dem man deh no f**k dunce so me no know how that one drop een. Met, you sure is the right picture them send u cause dat gal ugly bad lol

22. Thanks stargirl but i nuh impressed kmft Shana a nicer gal fi she and you right she nuh trouble people, she just another baby momma and if she giving trouble because her man promiscuous she is so wrong. Shana wise up and lef him and i glad she did some man is real crasis what kind of example she gonna be setting for that lil girl? when she grow come see her mom settling for less with a man who disrespects her blatantly kmft, nothing nuh wrong fi lef the man before you know it so many years pass and u still have problems with his straying member. know your worth girl.

23. anybody who write dis bag a lie an f**kry bout me god ago meet some a unu pan di way…all some a unu weh a comment dont even kno the truth behind all dis.. mi page private yah now so di johncrow nuh av ntn fi go pan yah now kmft… mi nuh need fi obeah nuh man bcuz not even oibeah can hole man nowadays.. a comfortable pussy hold man an obviously him nuh comfy dats y him a stray..why unu choose dah pic deh from bout ten yrs ago…unu must put up one a nice cute pics dem of how me sweet yah now….mi nah stop f**k dah two dawg deh so pls get over it…big blct time waster unu…mi neva walk and look nuh man a him look me…yu really av time fi a try shame me ova one likke man…di whole a we a woman togeda….all di bitches dem him a f**k now is only me alone threaten u…hush boo boo kitty bcuz cookie is back bam……stop dergreade over one likkle man, yu fi do betta…u really tink dat jerk me pssshhh…come again..anytime unu too nagging an raas miserable an unu man stray unu a chat bout obeah…unu love talk obeah too much…yall dont know a thing about me so get ur facts good an come bk….mi rate whoever build up dah sumn bout mi still eno jah know… since as yu wah war ova man yu shuda jus step to me an mek we sort it out win lose or blct draw….dah website yah need fi shutdown bcuz di dawg shit dem nuh av ntn fi do but siddung a fret bout man kmft…is fb unu get mi pic an mi son an mi friends dem name from dats y mi private it…all a unu now need fi tek dis as a lesson an private unu….mi neva know gyal still a war fi man kmt…u a tell lie pan me bout me a wuk obeah wen a yu pussy expiration date up…i would never diss a bby bcuz i av three kids i love so much an i love kids on a hold….stop it young girls,,, man nu worth it fi u a try tarnish a nxt gyal name…cut it out,,a modern time now kmt bout hungry..mi cyah hungry as long as breath ina my body…stop call up di bwoy name an gwey man, mek sure fi unu man nu av aids or mek sure him faithful…dats y di country cyah betta bcuz we av a crab ina barrel mentality…mi nuh see nuh man a quarrel ova nuh gyal but yet still some a dem suddy pussy gyal a try f**k up nxt gyal fi man kmt…i am going to pray an fast for whoever did dis an mek god deal wid it bcuz him a my obeah mam kmt

24. unu deserve a f**king grammy for constructing sumn like dat smfh……..i dont care who wah believe dis bullshit but i can swear rite now on me an my kids life that this is all lies……u guys are sumn else smh..me oonu a try shame kmt it nah work darling im a god bless girl

25. I might be weird but to me this text look fake
    The way they detail out the story like HFT. Beside passport office nobody text like that especially to a friend

1. Come shake mi hand Tt. But mi not saying a word. Mi waiting. Patiently. One person a do all the damage and the next person just so innocent. Dwll.

26. Meeeeeet Story come to bump ya now! Talk up the the things dem deandra. Jesus if u no busy pass through here for me please. Me say the only part that grab me is the part bout yuh pussy comfortable that’s why him stray and you nah stop f**k him??? So rolexx actually f**k you??? Lawd me good hole. If a me a di baby mother me no want him back a claat cause if him can f**k you fi get comfortable then a wa kinda man him be?? If my man a bun me him fi bun me with a gal me can jealous over. You a real joke fi really admit say the man f**k yuh and yuh nah stop. Sasha yuh need to get some comfortable pussy cause it sticky pan you if a da gal ya have yuh man weak. Lol mi shame and is not me. You a talk bout fast and pray fi find people weh a call up yuh name yuh need fi fast and pray so God send you a man and stop take people man. Such a f**king dunce gal a defend her name over the people man wa she a tek. You brazen baaaaaad. Me like you style lol cause me sure him nah defend you lol. Yuh just a come defend yourself cause yuh friend f**k yuh up and the man cuss out yuh rass. Nobody never need fi know say u a f**k the gal man yuh just a look a hype. Rolexx next time you f**k gal with sense and education and know fi hide dem dutty self

27. Star girl nuh mek dah pic deh fool yu pls….. Me wuda like see how u look…. If me a get di blame mite as well play di f**king game.. It look like a u mek up dis eno but jus watch an see…. Show up ur identity if u are that bad….look like a u a f**k him….dunce? Me a gyal wid my education an my subject dem bitch get dat straight! Look on IG page an yu will see blct looks…its “Geminiprincessdeedee” I will gladly accept u… U a come talk tings bout me like say yu know me….dis pic is not who I am anymore bitch…mek sure say u neva tek nuh gyal man yet an mek sure a next gyal nah tek yu man….come outa mi raas life John Crow baby an gwey….yu bright nuh blct…a u a di dunce fi nuh see say dah sumn deh fake Kmt hop off a mi fend a yah man…u a gwan like me a borrow yu pussy big stinking rotten egg…a your pussy? A ur man? Move yu nastiness an gwey man….crab ina barrel blct hater…stop hate bcuz me nah Scotch pan yu raas bed….gwey gyal

28. Dunce head star girl….every man was somebody man before a gyal tek him….yu know say me shouldn’t even deh yah so a argue wid nuhbdy bcuz nuh gyal nah feed or clothed me. Me nah beg nuhbdy ntn…Lowe mi pussy alone man an gwey, if I eva know a who do dis to me I would a clean dem up properly.its all good

29. Dem suddy pussy gal yah nuh ave nuh sense deandra nuh ansa the johncrow them. pussy cum ya fi fuk nuh fi bubbles n clip up. Fuk a gal bclt man off course u stargirl wey a chat shut u f**king mouth Caz a u dunce u nuh c say that convo fake bitch Deandra fuk bclt rolexxx. N dnt stop mek them head hurt them. Mi fren u nuh c u is a hot topic. Every man belongs to gal u pussy comfortable n star whore show u bclt pic mek we c Caz u a cum talk bout d gal nuh look good mek we c u nuh I hope u nuh resemble Godzilla

30. Lol lawd a wa me get myself inna. A me u have strength fa?? Duppy really know who fi frighten cause you a living duppy. Yuh fi give thanks chiney man could a help you. A no my man and me no want rolexx cause me no want no man weh a f**k off Jamaica. Hats off to you cause what a way u a defend the people them man and looking so ridiculous at that. The man probably all inna him bed with him woman and you deh pan pink wall a justify. Yuh pickney dem tings ready fi school tomorrow??? A dat Yuh fi focus pan. Yuh no hear wa u friend say f**k rolexx and don’t stop make them head hurt them lol. What a way you come pan this and show you true colors cause if wa your friend send never bother you yuh wouldn’t need to reply. If you was a mature person and decent gal you wouldn’t reply cause nobody know who you were til u reply….f**king dunce gal. A which man want a gal weh name call up pan pink wall and have time fi reply??? Lol. Me sure the baby mother hear and cuss him but true him nah pay u attention yuh turn to pink wall. A best yuh settle yuh self and tek weh yuhself cause right now you are a laughing stock…not me and your friend achieved what she wanted to and that was to get your attention and make you feel bad. A no everything deserve yuh attention…is a free page…just read and go one side. Now You make yourself known to everybody and it don’t look good on you. A no your man, a no my man…go find something and do! Me free to comment and you free to read but be a lady,read and move on with your life worse it’s about you.

31. @star girl I don’t really know anyone here but u are annoying… Di girl name an pic is already there so even if she neva reply ppl still know who she is….u are taking this up on your head too much pls take a chill pill Kmt….at least she brave enuf to come talk r mind bcuz jus as how dem a put up tings bout to girl she av rite too fi reply Kmt. How u know say him not beside Deandra now….come outa di ppl dem life an mix up…u don’t av any kids to send to school? Ppl a say some hurtful tings bout di girl an she say is lie so she must a go wah retaliate…. U keep on calling the girl dunce…u honestly kno anything bout r smh.. Only hope u well qualified! I hate ppl that put fuel to fire! Memba say u a woman to eno QN it can happen to anyone…. Stop it man star girl leave di lady alone man di whole a we a sisters…. Mek she an di baby mada an di man deal wid it…@Shenique pls don’t strengthened the argument anymore…..@Deandra no matter what they say about on this do not answer them pls…ignore them. They crucified so wat do u expect them to do….move on with ur life and I would advice to leave that man alone… He do sent mean any of u any good….focus on being a better person…. Ignore the negative comments Darling… God bless u all

32. woiiie what a gallang yaso. @stargirl what a way you know bout the girl. like u want Rolexx to or him a fuk u too. Come ya Jesus if u nuh busy. Mi go fast on the baby mada page after i dont see the girl a brag bout Rolexx. unu good ee and love make tings look big. the girl just post she and her child. so whe the badness and bragging de ina dat? What is Shana IG name i want go see what a gwan deso. @highlyblessed u sound like u want him too u jus hot fi di man n him gal. If di gal want brag bout her man wa wrong? Mi na lie doa. half a unu sound threathened over the babymada and Shana. Sitn no add up yaso. unu sound like some bitter gal over one cocky unu cant get agen… one question me wa assssskkkkkk is who is the first lady? Is Sasha or Shana or the manroyal upa top in the picha.

33. @britishbarbie as far as me a read it look like a the man royal up top caz a she alone did have something fi say lol. Yuh see how devil use idle people caz based pan wa me read is sasha and shana name a call and them nah cough and man royal a vomit lol. The song say matey a no good sitten eno so whatever this man get this man deserve. Any woman who can boldly admit say she a f**k a gal man a him make she can do that. Lol. Them a live highlife and yet still people a comment and a say him have ‘wife’. This crown a share with too much bitches and is better the man royal keep it caz she alone brave fi admit it *round of applause*.

34. From mi read dis mi c seh a sumn weh mek up….. somebody sit down n text demself… lol… maybe mi mad but a nuh so u talk 2 fren. N if ur fren shut u down bout d obeah thing from the get go y wud u continue 2 go in further details. Mi fail fi believe dis sorry

35. @British barbie & princess….. Look into dis ting yah man…memba say dem put di girl full name up a top eno wat if a dem same one use bk di girl name an a defend fi mek dem story look Tru….memba say yu can type in any name eno an comment….I heard that is not even her pic bcuz my friend knows Deandra Savage…. Her IG name is geminiprincessdeedee…..from yu see how di txt do yu know say ntn nuh go and den dem same one come a comment fi mek dem fabricated story look Tru….. I heard she’s a nice girl in her good who nuh av time fi ppl….my friend knows her well an is on her IG page… Mi friend show me r pic dem an di gyal nice yu f**k….Rolex huh f**k ugly gyal eno an whoever know him shuda know dat but to me it look like smaddy a try f**k up Rolex career so dem do dis. My friend tell mi say she an Rolex deh fi Tru eno an him rate dee too eno but him love Sasha…. Me afi watch my back den bcuz dem wuda do it to me too…but a jus Tru my man nuh popular an nuh bagga gyal nuh want him dats y dat nah go happen to me Lol. A wonda if a one gyal weh Rolex f**k an duck do dis Lol woieeee….u don’t know Deandra personally but nuh ansa dem yah mum a….nuff a dem weh a comment a did Rolex f**ka gyal dats y dem a done u bcuz none a dem neva get nuh notice wen dem a f**k him an a u get all di notice dwl….Lata yah peeps

36. @igotmahown a real talk mama and people really know how to f**k up people life. From me a read til now all me get say is rolexx a f**k deandra and him love sasha. No other else name not calling so onu might as well make them live in the lovers triangle cause by now sasha supposed to hear about this. That picture is her for real because she comment on the story from the main page a bleach she bleach now. Plus even if somebody set har up it have to be somebody close to her cause only a friend would know so much about you and who u sleeping with. Me hear say she have up rolexx picture pan har instagram page to & if you never want sasha find out why would you do that and why would rolexx allow it to happen? Me believe if him love sasha as most of these comments say then him fi hide and f**k then. Me see sasha picture and the gal look good she just skinny but deandra can’t walk in her shoes. So me nah blame deandra if a she do this or not, me blame the man cause if you never boost her up she wouldn’t feel important enough to let herself be known. So the real question is, are we even sure say rolexx no lef sasha and a wife deandra? Them have a child together yes but not all that glitters is gold and my advice to you deandra, if a you have him now be prepared for the same thing to happen to you when him upgrade you. Rolexx is a rolling stone.

37. Unu look yah now…..rolexx only a tek d whole a dem gyal yah fi fool cuz mi nuh c him a put up none a dem pics pan ig sasha need fi go find a good man an stop mek d waste bwoy stress her out…
    .rolexx a parson johncrow weh nyam every dead meat him need fi find himself as a big man now an stop f**kery. Sasha a idiot too because mi naah have a man an a own him up so and mi nuh knw weh him live rolexx too careless and leggo him need fi sort himself out b4 him loose all a d good things an ppl weh inna him life weh really care bout him, if dem text deh a talk truth and d gyal yah a gwaan sp she naah no sense cuz same like how him a f**k yu mi knw more than a dozen more gyal weh him a f**k and tell everyone a dem seh “a u an sasha alone mi a f**k babe” unu stop war over dutty man and go find unu self. Love unu family and kids an love god man come and go rolexx nuh want nobody.