PUCHI WHAPPEN TO YOUR MAN?

11743824_10206369052000148_108935828_o-Optimized

But fi her man with woman and her friends that she still talk to just laugh and still naa tell her.
She same one deh pon fb a cuss her man say him no work and deh gal yard everyday so a company she a look with her miserable self. Lef di girl mek she enjoy her newborn and go learn fi cook

0 thoughts on “PUCHI WHAPPEN TO YOUR MAN?

1. A who she a talk cause puchii a worry bout other ppl life and she nuh realize say dose don’t want her…she need Fi go fix Fi her business cause Fi her own a spoil….Fi her man a f**k right under her nose and she a worry bout other female….bitch worry bout dat and stfu….

And a true me no nuh chat to yuh nuh more mek yah talk tings…but bitch member say a two a Wi man a f**k under Wi nose so we cyah do ntn cause a the mate them wah and a the mate them love….

Puchii yuh deh wid man Fi si long and can’t even breed Fi him…not even a damn hickey yuh can put pon him neck ole fool…yuh body wah go a shoe mekka shop go repair….come out a Mi Life Nasty Bitch And Leave Me And Me Man Weh A Him Mi Bun Alone ok…

Just member say me have yuh file cause yah gwan like say yuh nuh f**k pon dose to!

Mek me shut me mouth…

2. This big nasty f**k out dolly a pure friend puchi f**k….the last Pitney she have a Har baby father friend name Eric weh use to live Inna the house….that bitch a beating stick all nasty suck pussy dose do a beat Har and she siddung and tek the beating and go do private work wid the Jewish people them a live in fi pay him child support…and wear out Har aunty cloths them and unno see the aunty she and Puchi is not the same size this bitch go dress maker go tek in all a the woman clothes them

3. No puchi me know yuh bad but never know say yuh would a really f**k Eric and say a the boy own…you is a nasty likkle slut and a me yuh want dem Fi brand?? Kmt only God know how me happy say me and u nuh deal period!! Yuh nuh stop walk and talk how dose such pussy nasty bitch all a tell yuh man fren wife Fi go a gyal yard go trail man is a pity yuh nuh realize say yuh man nuh want yuh. Dose find the love of him life now so bitch yuh really need Fi get over that dose was born a dawn and ago dead as a dawg….

Yuh pussy coming like a milk it have an expire date pon it….yuh milk get stink!!!

All pass yuh pon yuh step weh day like yah worry out hell wide yuh hand pon yuh head…ole where get over yuh self now and move on slut bag.

4. NO NO NO WE ALL NO SAY PUCHII a old dog but come on ppl unno tek time with her man but puchii u Fi tell the ppl dem say u nuh want dose nuh more cause wah day yah a one week u go spend a Shawn yard a nuh work u did go u a pay back dose Fi all the things them weh him do u but a fool u fool cause u walk and tell everybody u ago put him out and all now u caan dweet and puchii u Fi stay home and watch ur kids dem cause u a young gal stop put ur burden pon u aunty