PUSS A TALK UP BOUT PUSS

0 thoughts on “PUSS A TALK UP BOUT PUSS

1. One ting mi rate puss fa doe…she might stay very bad wid ah coarse n’ very deep man voice wid ah florida evans hair don’t but ar pride and self love tun way up; she nuh ramp fe style up people as accordin tuh how she arself look…

1. But it was too late fi save puss because puss dead long time… A di fuss mi si a puss a cuss a dead puss …haha life sweet.

1. But memba now, puss nuh dead yet ca Cheese seh she murda 6 ah puss life and av 3 more leff fe bury…Metty, the funeral procession ah Dovecote mek 7 right?

2. Miseh Met, Talking Tom steal de show , a swear….hahhaha, mi wah hear more bout de white medicine weh puss tek…..dah mixup a noicee…. hear him puss u breed 10 time u have 6 where is de odda 4…….woieeeeee

3. I wasn’t ready :ngakak :ngakak met where did u , fine this puss :ngakak puss know puss secret :ngakak :ngakak lord I cannot take it :ngacir: :ngacir:

4. The insults were mean, but no lie, d cartoon cat is FUNNY as fuk.
    What ah ways this jamaican kitty kat Nuh have manners fi her mouth.
    DEADINGS !
    I love when she paused… I was hangin on waiting fi d next word.
    These people insulting each Otha really have NOTHING fi do to take TIME off to program this cat to insult. Dem pickni nah go ah school and have homework fi check ??

5. MET MI HAVE MI PICKNEY FI LIVE FAH …..NO SAH ….MMMMHHHM DA PUSS YA BEAT ALL COCK FIGHT …….HEAR WAH ….MI ALL START HIDE INNA DI MIGGLE A DI VIDEO CAW HOW DI PUSS A LOOK INNA MI YEYE MI FRAID HIM START CHAT MI

6. Cheese come ya mi wa know u a puss a fren from oonu a pickney bwoy u know a lot bout puss life no sa cheese write a book come cheese come ans me. Any way cheese done u deh a ja she inna England oonu done live oonu lives a thxs GOD fi all the blessing in both a oonu lives.

7. This is the reason why I do not keep WOMAN friends….The almshouse will not stop. PUSS PUSS please stop……I dont know you but you are letting them bring you down to their level.GOD IS THE ANSWER

Leave a Reply to Real Cancel reply