PUSS GONE RAT RUN BACK OUT

DAFFY AN HIM BABYMADDA BACK YES ITS TRUE U HERD IT FROM ME FIRST DAFFY WHATA WICKED F**KA AS BOBBY GONE HIM GONE BACK ME NUH BLAME HIM DOH WEH UNO TINK METTERS DEM NUH LOOK BETTA TOGEDA????????????????

photo-Optimized

67 thoughts on “PUSS GONE RAT RUN BACK OUT

1. A di fusss mi see Daffy a smile in a picho but I hope Tiffany is not so struuupid Daffy is a user n opportunist poor Bobby oh my my

1. Mi agree wid u met, there is too much read into this. It was a party for her mother last Wednesday. He was there for Carmen.

2. Buenos Dias a Todos………Mettyyyyyyyyyyy Munday nuh gud ageeeeeeeeeennnnnn!

Tiffany your an EEDIAT if you take Daffy back, I care cero as to your amicable relationship and

1. Mi co-sign that Quena fi see Tiff really a pose pon Daffy like that and a buss smile, yuh is a dam idiat. When Bobby did deh a road dat man nuh chat to yuh ina dance and now yuh a pop pose like it cute. Woman lakka yuh mek man nuh respect woman…Yuh a real rat bat to claat…KMFT!!!!

3. Chuety same so in all do years me know di feller a do first smile. I’m sure it’s just a pic though. A nuh him same one big up jail bird weh day fi har bday. Jaily is due out next week.

4. So with bobette in jail, who a provide the likkle $20 for Tiffany enter some parday? Cause a bobby seh a her thiefing a support baby madda and Pitney?

5. Tell u both Dutty man I wouldn’t want him a Rass . Him dog Tiffany like shit and ain’t bobby pregnant?. A Dutty man

1. Dem sumting yah must mek thiefin Bobby have early contractions after how she dog Tiff pon IG now her man a pose wid her and bust big laugh. Tiff yuh stomach strong…

1. A tru Bobby Robbas lock up mek Daffy a look back di girl …mi like Tiffany better but Daffy nuh deserve her…infact no woman nuh deserve Daffy cause a man him a pree

2. Yeppie, she get evict offa cell block D, so it stands to reason that she are an island, she a trod it one a way, she and she alone.. cell block B mi love :malu2

6. The way i see it is like this. Since they have a child together they will be f!cking and smiling together for quite some time. Men are never satisfied with just one so sharing is caring after all.

***Free Bobbie***

7. Don’t think they’re back.
    It’s just a pic.
    Doesn’t even look highly suggestive, Daffy looks uncomfortable
    Like him a think bout the beating Weh Bobby ah guh give him
    Or how she aguh tek back the things before the party.
    Him look uncomfy look like a tiff did want a pic .. But hey ..

8. good morning me,.metters,peepers nd others……….

dis is just a pic tuh put pan de nite stand suh dem dawta can c sey daddy nd mummy av an imagery happy linkage going as de years cum by ….PLZ!!!!

9. Not a suh, is first me ever see him smiling for real, every picture Daffy tek wid man Bobby, him look like the Grinch that stole Christmas, any way I am not buying into this picture, I don’t think is any thing but simple picture of man and his child’s mother, because Tiffany would be real stupid if it’s more than that.

10. Mawning Met and Metters,

Bwoy Tiff yuh strong mama…the way how I would be ashamed, I wouldn’t even show my face in dancehall much less fi go sey mi a pose up with him. You guys have a child together and you can have an amicable relationship but honey this publicity stunt you are pulling is not cute. It only makes you look desperate and fool fool…when bobby comes back on the scene he’s going to diss you same way again.

find yourself and stop the competition. You don’t have the qualities of Bobby (sticky fingers) and Bobby doesn’t have yor qualities. Know your worth and your value.

11. KEEP CALM ITS ONLY A PICTURE, THIS WAS TAKEN @ TIFFANY MOTHER PARTY WED NIGHT, THEY ARE NOT TOGETHER!!!!!!!!!!!! UNNO TEK EVERYTHING & RUN WID IT!!!!!!!

1. Bobbyyyyyy Bobbyyyyyy Bobby Robbas (that name sweet me lol) is the library u in????? I didn’t think u could access a site like JMG from behind bars Metsy ooooooo u thing large mi gal lmaoooooooooooooooooooooooooo

1. :ngakak :ngakak :ngakak oooo chuetty mek yu bad suh ________________________________________________________________

2. yes Chuety Robbas to the world……freeedom is bust…cause a muss bust out ajail she a buss outa jail fi come defend the pictho

2. den a how em reach har maddah pawdy bobby? yuh nuh shame oooooo? :nerd mi noe yuh caw ansah bak til a mawnin wen dem allow media coverage ova deh suh but a waiting :kr

1. No matter what him n Carmen never have a problem. Even when baby fi christen a Carmen Mek him know. When him go a church Tiffany did a hype up how she Neva want him deh because him Neva give money fi pay church fee. In the end a she shame and a cry after christening. Mi know as a fact mi did de deh.

12. ** WHOMEVER LAUGHS LAST, SHALL ALWAYS LAUGH THE LOUDEST AND THE BEST”

Tiffany remained quiet and very humble, an seet deh now….

13. :ngakak :malu :ngakak .I will not cross this one :ngakak :ngakak @BOBBY ROBBAS JESUS _________________________________________________________________…HELLO BOBBY DWL U FEELING SOME KIND OF WAY IN U CELL :ngakak

14. lol, this pic was taken in her mom party wednesday and is mouth somebody a mouth them (hence the laugh), cause i was there popping up listening to them

yes i would expect daffy to be the he is promoting his dance.

15. Ms met this a non Caribbean story but I think its juicy have you heard about Idris Elba and some little random groupy him impregnate the other day inna England apparently there is some nasty back story to that.Which includes this girl Naiyanna Garth stalking him and his former girlfriend,breaking them up and starting a fake twitter account about the girl.Girl this is too juicy http://www.lipstickalley.com/showthread.php?t=595065&page=53

16. Idris up until recently dated this beautiful black girl from out of Detroit named Candace Johnson,well Ms Naiyana and her chicken head friends stalked the hell out the couple before she got her fangs into Mr.Elba.The man a pay fe trips fe take she and her family all over the world and all kind of shennigans.

17. All wha gwan mi still waan know wha kinda ha “Shop lifting tools” were confiscated offa Bobby Robbas oo :bingung :siul :ngacir2

18. Hiii alllll!!!! Hi met!! Wait bob the builder locked up
    For wat? I thought she rob sephora n get locked there in ohio or wherever

19. Omg he’s SMILe mettey bobby lock up so the obahman pull him no money no knot dwl bobby the knot not working moneyyyOOOOOOOOOooooo…….

20. Why unuh do this? Logging off and out. Tired of seeing thetwo ugly f*ks on Jmg. Daffy à kueep one one of his 50 yearly parties so he is looking.

21. u bloggers bad no hell. me see dem post bobby and daffy on here already and he was smiling wide like me no know and the comments was almost the same.” never see him a smile so” ” a di fuss me see him look so happy” etc.

naa go read too much into it still its just a pic (for now) waiting this one out.

Hello family, long time me no comment, busy with alot of personal drama but i be reading.

OG (soon try log in)

Leave a Reply to Observer Cancel reply