PUSS SAY DEM FI COME OFFA HAR PAGE

MI AGREE PUSS BECAUSE A SAME SO DEM SIDUNG PAN MINE AND REPORT IT EVERYDAY ..DEM FI GET UP OFFA PEOPLE PAGE WAP WAP

0 thoughts on “PUSS SAY DEM FI COME OFFA HAR PAGE

1. She full ah talk eeh I like her. Whats the name of her page I wanna be added when she delete one of the “workless” ones off.

2. dem fi gowey man & lowe di woman mek she do whatever makes her happy. one ting doh, she love lift up her top & show her stomach doe is like she gets an high or extra drive fi talk up, love herself bad I like it

1. Lol! Is arite tuh call her pussy..I’m pretty sure she gets called that when people vex wid ar…mi like puss alot ca she seems tuh be a very prideful, ambitious and hard working lady but puss, yuh mek yuh grandkids, niece ah nephew dem suck pa yuh tits dem???…suck pa dem or swing from dem???…what yuh really mean fe seh cause di suckings from the kinfolks don’t seem right or sound normal…

1. It sweet mi is si when Puss pronounce ar words dem…”I’m hawksin yuh, oh my heevlings “LOL!…Puss, tell dem again ya mumma…HATE GETS YOU NOWHERE. Hate only makes you more angry and stresses you out

3. leave the woman mi wish mi did have money first do my belly to…yuh look gud first have six kids do wat make u happy

4. Puss yu frighten mi…dem cah ketch yu wid nuh butter …….gi it to dem puss yu nuh bleach out ……..yu can go out any time a day ……..but puss how yu feed u grandson …yu and yu daughter have baby same time ?

5. I LIKE HER GWAAN PUS AND SHE IS ACTUALLY GOOD LOOKING IN THE FACE JUST FAT ROUND DI BELLY PART BUT SHE NOT A UGLY LADY. I WANT TO ADD HER TOO WHATS HER NAME