QUEENS HAVE CIRCUS NOW

34 thoughts on “QUEENS HAVE CIRCUS NOW

1. ??? What that fah?? If I saw that out my window, I would’ve called Creedmoore pon him. I get my little service money to turning him in.

That block look shitty. Look like over Guy Brewer south rd by 40 projects.

2. Where is dougie to comment pon them mad ppl ya Queens full a mad man and fishes :najis :repost: :salahkamar mad man dat

3. Lol no then a real life sum thing this !!!!!!! Mi waaa lafff n cannot wat the FAWK was that????? Kwesi a which agency u a moggle fah no bredda unnu gots to go unnu a bad mixture smdh

4. Mi just a eat breakfast and it almost go to waste mi buss out a big dutty laaf till it almost fly out! Punk go buy the real thing u damn clown! But if him nuh hav di real ting yet and a walk and press trigger suh den waa guh happen wen him get the real one? :bingung dem a video di cars like a fi dem kmt

5. Him a move like him work with con Edison moving from place to place trying to read a meter. The only thing is missing is the reading devise .

6. Me cyan stop laff lol… Me mint tea almost choke me to rasshole lol Kwesi a jump from pillar to post a snap his trigger fingers lol lol wow so tell me now why him a video people house an car an a put him foot pon people property. Me woulda shoot him fe trespassing lol

1. You tink is joke me a mek but me woulda shoot him inna him foot just fe de hell of it. This is unlawful behavior. A video people house and license plate. Glad a neva pon my block cause I swear me an me neighbors woulda jump him fe de fun of it. Fack outta here wid dat bozo behavior B.

7. This is sad and whoever recorded this is stupid. What was the point? To show you love in a dirty neighborhood? It’s sad that you guys wear the most brand and are living like that

8. No to rass someone come explain this foolishness . No sah look how the block dutty and nasty. Him look cranny sick tummuck some a dem people yah need to give back US dem visa,greencard and citizenship because unno come a foreign a tun real poppy show to rass…waste gyal and bwoi.smdh.

9. Maybe they were trying to make us laugh?

Mi nuh know but a big TONKS to Met and metters for making me laugh while being PUZZLED at the same damn time.

If mi neva si dis wid mi two yeye mi ouldn’t believe it. I wish my man would fix his face to ask me to record dis.

10. Anonymous
    on December 31, 2016 at 1:40 pm – Reply

Him a move like him work with con Edison moving from place to place trying to read a meter. The only thing is missing is the reading devise .

>>>LMAO!!!!!!! HIM MOVE FROM HOUSE TO HOUSE LIKE HE WORKS FOR CON EDISON. THAT’S A CLASSIC. MI PISS UP MI SELF………………

11. Him hype a goh ding VEN a mad him cause him a bother her phone an she nah answer him trust me dolly kn sah diss boy a clown shi just shame fi lef him

12. Uhmmmmmmmm DO WE STILL WANNA LEGALIZE/DECRIMINALIZE WEED????…..I come back to read comments but this a di first thought that I had…..

13. No comment.. cause when yuh seh Dolly dem no have ambition, ppl call you haters. Could a never me a run behind this idiot a video him. Nobody wouldn’t dare ask me to in the first place.

14. Mi wish unnu coulda see mi face cause this was a waste a mi time…it look like dem all affi wake up before dawn fi come make video whilst the owners of the vehicles sleep lmao…I really can’t.

15. THAT BENZ IS NOT DOLLY LICENSE PLATE IF UNNO NEVER NOTICE… I DONT THINK KWESI EVEN CHAT TO DOLLY ANYMORE.. DOLLY A BUY HER SELF CHRISTMAS GIFT AND A TALK BOUT A KWESI GI HAR… DOLLY YUH LIFE SAD BAD.. FI DI NEW YEAR IM GOING TO WANT U TO MOVE OUT A YUH MADDA HOUSE AND GO LOOK A LIFE FOR U AND YOUR SON PLEASE… PLEASE MAKE A CHANGE FOR THE NEW YEAR

16. Is only di mailman mi see run up pon people front step dem way deh. Dis behavior is senseless. Bwoy guh stock shelf inna Home Depot mek ah can ah paint tun ova pon yuh. Stupid set ah waste….

17. A wah di bloodclatttttt mi just watch,my yute guh look something constructive to do. Unuh is a big rass digrace! Mi shame fi yuh!

18. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak di likkle man a leap from pillar to post….mi dead only fi be reborn and dead again ….aaaahhhhhhhh no this just mek mi morning…..kwesi if this was a joke….it funny baddddddd aaaaahhhh :ngakak :ngakak :ngakak if you ain’t a clown mi know who is! Lmaoooooooo…..di con ed comment floor mi! Lmaooooooo

19. Met mi know mi late but mi still a comment. Met this need a re- run because mi still a try figure out him motives for this video. Is he planning to commit suicide? Is he going crazy? Did he lost is shadow ? Wat is going on ?. Met a wonder if a kewei color him a look for?? Him was fully Brown, Brown skin in the summer and looking like a Puerto Rican and now him look like kartel coloring book and dark skin. This need intervention.kewsi yuh mus a drink mad puss piss.