Latty seriously wtf kind of a comment is this ?
U don’t have to comment under every post enuh
especially if u nuh have ntn sensible fi seh
Nuh worry wi see yuh Cho bc !
Met mi hear him just come back from Miami last night
And decide fi go a rd and him n a Yankee nigga Ketch up inna
Argument ova wa idk but ntn more dan drunken argument bout fckry
And dem slap him weh
Latty u fi chill enuh… Jah know me nuh mean fi laugh but dah comment deh… Lol … Rip young man … Jah know it rough inna di Gideon yah now … Only God can help we … Dats why me done wid road … Nothing out there but trouble ….
dem man yah a bronx gwan like dem bad too much… nuh man nah tek nuh chat or bad up try know dat yankee niggas a di wrong niggas fi f**k wid… him just come from miami and not even one day pass and him cah stay home wid him pitney party ago be di death of dem.. dem lucky dem fi stay home
Rambo nuh listen him just follow back a man and gwaan bad see deh him dead and Duran bag white one don and all a them still alive . Him should a just calm down and build and gwaan work on fixing him life with him child . Smh boy give weh him rass life only 28
So young,sad. RIP.
Who him be and where him come from? Sender? where did he get shot? Such a young person, R.I.P. These now a days pickney not spearing no one.
Too much *uckry a gwaarn a JA..
crying ,me fren dat, I guess who did fraid fi him now can come out a hiding cause say him dead big up the crew they know who
In the Bronx this morning
Wrang nickname him get….. cause movie star Rambo still a live all a now.
Latty seriously wtf kind of a comment is this ?
U don’t have to comment under every post enuh
especially if u nuh have ntn sensible fi seh
Nuh worry wi see yuh Cho bc !
RIP RAMEEZ ! Still can’t believe ah swear
This person lives in the Bronx not Jamaica
This happened in the bx
Most of the men who I follow on IG are devastated over this. The comment section quiet under their posts so mi affi wonda.
Jah kno , youth fi tek telling , u .ca bad n party party
Met mi hear him just come back from Miami last night
And decide fi go a rd and him n a Yankee nigga Ketch up inna
Argument ova wa idk but ntn more dan drunken argument bout fckry
And dem slap him weh
As the youth dead them start make some idiot talk
Rip smh
Rambo was backyard Killy Killy…..di man dem lose dem shooter…..
So this person that died is a killer? Ok then, RIP same way.
Latty u fi chill enuh… Jah know me nuh mean fi laugh but dah comment deh… Lol … Rip young man … Jah know it rough inna di Gideon yah now … Only God can help we … Dats why me done wid road … Nothing out there but trouble ….
https://www.google.com/amp/nypost.com/2017/05/31/man-fatally-shot-in-the-bronx-2/amp/
Ain’t shit in these streets
Is this police leng son ?
dem man yah a bronx gwan like dem bad too much… nuh man nah tek nuh chat or bad up try know dat yankee niggas a di wrong niggas fi f**k wid… him just come from miami and not even one day pass and him cah stay home wid him pitney party ago be di death of dem.. dem lucky dem fi stay home
Rambo nuh listen him just follow back a man and gwaan bad see deh him dead and Duran bag white one don and all a them still alive . Him should a just calm down and build and gwaan work on fixing him life with him child . Smh boy give weh him rass life only 28