RATTY AKA RAT MICE

Hey pinky hmid please although is a fake page me a use me say you have this dutty boy from salem,Runaway Bay St.Ann name ratty other wise known as rat mice him do fabrication work
The boy is a wicked piece a dutty boy
The have him babymother a him yard inno pinky and deh with next gyal a road inno what them call beenie
But pinky true the baby mother quiet the boy tek disadvantage of her inno
Pinky me seh the gyal what him did deh from salem ratty dis the gyal wicked inno pinky wen me mean wicked me mean wicked ratty and the gyal deh how long inno who no know say ratty and the gyal deh a who no know a who no born yet and pinky just true ratty find new woman one what favor bullfrog ratty disown the gyal from salem infront a woman pinky mi seh the gyal from salem a never him personal woman but the gyal was there fe him from Nothing to something and just because him start see progress inna life him diss the gyal
Ratty aka rat mice all a walk round and a call up the gyal name when him know say a him do the gyal wrong and a talk how him ago mad the gyal tell me if ratty a no one dutty boy
And him still a do him foolishness cause him in a party a kiss up woman and something and as bad as thing be you na hear and see the gyal with no man pinky make this public fimme cause da big mouth boy ya wicked and him need to stop him name damion Williams on fb go look pon the ole ugly boy what a behave so