De place so small it mek de party looks extra crowded and frowzy, all de music sounds horrible nd mi caan believe ppl leave dem yard just fi guh stand up a watch others nuh badi nuh dance wen dem guh party. Dem lame nd boring bad man
Lou Lou not everybody was born to be slim if we were all slim we would not be different so slim or fat rock your body type and always have confidence you talk as if you’re insecure with yourself the fat girls beating you bad
B**** shut the f****** up you sound dumb was the party theme slim girls in tall boots you sound stupid it was a tall boots affair slim are fat rock your tall boots
Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others…..
De place so small it mek de party looks extra crowded and frowzy, all de music sounds horrible nd mi caan believe ppl leave dem yard just fi guh stand up a watch others nuh badi nuh dance wen dem guh party. Dem lame nd boring bad man
To many stay bad ppl not 1 look half decent
Y video man always stay focus on ugly people
STINKING MOUTH LAVA YU LOVE CHAT BOUT PPL DONT LOOK GOOD LIKE YU N YU BUN UP FACE BM LOOK GOOD..WATA BUYER LAVA
Dem.also private the party because him bm stay bad nuh blood clatt look like she have buddy under har
Send in BM pic pls way lava luv style ppl me wah see how she stay
Is that same baby mother is his wife?
Unuh too lie him bm weh him deh wid look nice unuh stop hate
Which 1 is him babymada??
That party was horrible. No dress sense, one heap a fat gal inna tall boots favour any pig kmt
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
:ngakak :ngakak
Lou Lou not everybody was born to be slim if we were all slim we would not be different so slim or fat rock your body type and always have confidence you talk as if you’re insecure with yourself the fat girls beating you bad
B**** shut the f****** up you sound dumb was the party theme slim girls in tall boots you sound stupid it was a tall boots affair slim are fat rock your tall boots
Why lava always hiding his woman can someone sending in her pic or describe her on a picture at his party
Lol
How comes big ole Lava neva have on fi him tall boots :bingung
Yawdy4life go brush yuh teeth yuh mouth stink pure shit yah chat uno life sad Lowe di man
Can’t stinker dan you and big hole Lava. Yuh sound hurt :ngakak Is wha Lava lef yuh fi ah man :ngakak
Guh on di site mi jus si den pon lookin fi di scoop … di wife beautiful