MISS LADY DEM SEH TEK TIME GUH BACK INA CHURCH

39 thoughts on “MISS LADY DEM SEH TEK TIME GUH BACK INA CHURCH

1. Cy js full time yuh stop now. Yuh look tore up from the crown of your head to the soles of your tuff foot dem. Why must yuh disgrace yuhself like this? Bad to bad Diann guh church guh turn Servant inna The Temple of Restoration and this is what you come to? My girl, the streets nah duh yuh noooo justice suh might as well yuh gwan back guh worship God inna church.

Yuh look like when chicken just get dash inna boiling hot water. Yuh look sick. Dance hall people ah laff after yuh. Tiffany with etiquette go back from whence you cometh cause yuh look like sin.

Stop walk round and trouble people cause yuh man royal sister dem nah guh cyan help yuh.

Tivoli Garden mongoose, lego dance hall now me tired fe see yuh.

1. Peaches and her family are the ones who laugh at her the most. She swear Peaches was or friend but watch how Peaches dump her like a hot rock for Jackie O.
      What she didn’t know is Peaches only befriend her to know what was going on in Tony Ray Ray house. Damm fool.

1. Cy love run en pon people too much an ah suh she stay from back inna de days. SHE NUFF and plenty like ar false teet dem inna ar head. Love mek trouble wen she shoulda ah look bout resolving ar looks ole batta foot gal. She love brag bout ar namebrand weh ever look generic pon ar body. From she liv round ah Beford Avenue till now she look like dead dog pon two legs smh me neva see ah gal weh love wen man beat dem till me come cross dis specimen up top.

Tony Ray Ray, Peaches and Dawn dem no rate dat, dem laff after her every chance dem get but dat ah nuh nothing new cause anywehshe guh people stare an laff like dem see homey de clown.

Ar whole family love chucks badness an dem no bad- except fe dem looks

2. Every time mi see har pic an mi see har name next to it …. it just seems funny and weird. Because mi always associate the name TIFFANY with a younger person. Dwll. This woman looks hard and old. It’s funny because she just may be younger than we think but we done know how the night dew and di bleaching ting set up. Dwl

3. One of the living Ancestors. A wonder if she can do a sit-down and explain how it was when she witness God creating the Sun.

4. Thank you metters for telling her. Lets hope she will listen. Tired of seeing her all up in the camera or video. NOT GOOD!!! If you going to go to party…STAY OUT THE VIDEO.

5. IS THAT A WOMAN OMG IT LOOK LIKE A MAN IN DRAG YUCK SOH HER FRIEND DEM CAH TELL BER SHI DONT STAY RITE GOD KN SHI LUK CRAWNY AND SICK

1. Anon, she has no FRIENDS. The people she use to hang around all laugh at her. Coco Channel and Andrea Bungies use to have jokes on her, before she pick up with Peaches

1. But Coco Chanel and Andrea Bungies no inna no position fe laff after anybody. Andrea look like dem hungry dog dung ah Back Bush and Coco teet stain like she eat people bowel movements smh dem people yah funny bawd.

6. She has a P Body like Wendy Williams. Maybe she keeping dance to get money for butt implants all I see is an extended back pon a crawny, pale, man looking body wid two humongous titties uppa top and hair look like a mongoose
    Shame for a Granny i’m sure

7. Met big pple ting mek mi an u open up a business
    I think remodeling wide be gud. Cause dem bleach out man looking grey pole ya need remodeling. Sweetly Jesus neva fail go no to him

8. She really is hard to look at and the way she dress herself makes it look worse. Less is more, the color and the style don’t compliment her face. She looks so much better with black hair, the bang style. She needs to dress according to her body. She is slim but tuff so she could wear tight clothes but cover up. We r grown women we should know what fit us by now. U ever she some look good ugly gal yet? I have and they put pretty gal to shame, u have look pon dem good fi c seh dem ugly because dem know what fit them. This is 1 time I agree with all of the comments

9. She don’t have friends to tell her stop coming out looking like a laughing stock but none Nuh better than the other all them bleach homeless needy like her

10. now she pick up an a walk with tia and by the way tia not your friend either, she talks abut you real bad how you stay bad and she look bad also so mi nuh kno SMDH

11. Such a damn shame this lady has NO REAL FRIENDS jesas crise man nobody fi tell her she nuh look good?! from the turrible looking finger knuckles & body discoloration. My goodness ppl really wicked to themself lawd Her hair color, outfits & behavior is off the rail. Dont wanna be negative but I see nothing positive abt this lady, hopefully she has a good personality to make up for all this atrocity

12. All ah ar fren dem pon SM hype her up cause she NUFF lol She ah de type weh yuh call up an seh “Girl dem grudge yuh cause dem cyan shape an look like you” and she will well believe an all add seh people wish dem coulda look like ar. LOL

13. GOOD BODY TIFFANY YOU SLIM AND TRIM AND YOU DON’T HAVE GO GYM NO SURGERY TO MY GOOD BODY FRIEND THINGS SOMEBODYI IS A FAN THEM VEX

14. Duppie Shirley I really thought mother Ramsay’s dump u
    But I guess u are back
    Night -OF THE LIVING dead
    U RISE

15. UNSCRUPULOUS JOHNCROWS Stop talk pon online and go in a TIFF face, Somebody VEX unno jealous what a way she a beat unno bad. Abbbaaayyy. Unno go get a straw an come suck out TIFF batty hole. Abbayy.

Some a unno fi show unno Shirley duppy face and stop talk behind typing.

16. @ comment 5 guh get u opinion together mi Tivoli friend nuh live inna Peaches house. God a wah dis man no gal no have nothing pon mi friend wwwooww

17. SOME A Y’ALL A OBEAH MAN A YOUR GOD YOU NEED TO TRY CHURCH TOO MAYBE THE PEOPLE THEM HUSBAND WILL STAY THE MAN THEM A TALK SAY YOUR PUSSY BIGGG LIKE BOB MARLEY’S FUNERAL Y’ALL NEED TO BAPTIZE YOUR BIG PUSSY GOD GOING TO DUMB YOU FI TALK ABOUT HIM CHURCH SOME GAL A THROW COCKY PADNA AND NAH GET NUH DRAW BYE HATERS

18. Faith do you have a man… stop talk behind you key pad and put up your video nuh because nuff a unnu pay man fi stomach unnu but that mi friend not doing.
    You can bet you dutty gal a buy Botox too you sound real jealous eeee stay bad gal Faith

19. MAN OR WOMAN BITCH- TIRED PEACHES AND HER FAMILY CANT LAUGH AFTA MI TG FRIEND TIFF BECAUSE DEM BUY BODY PARTS AND F**K LIKE DOG. AND LIVE INNA GYM. TIFF NO TECK NO TALK FROM NOBODY. NO BIG PUSSY GAL NO CLOTHES OR FEED TIFF.