Seventeen year old Rusheda hall was killed in Trench Town last night. Residents allege that she was washing dishes when a group of young men ran in, with the intent to shoot another resident of the compound. Rusheda was shot in the head and died
11 thoughts on “RESIDENTS ALLEGE HAT THIS MAN KILLED RUSHEDA HALL”
Oh and the community know but nobody nah bokkle bomb him yawd fi kill an innocent child while on his way to commit another crime. Mi hate dem residents ere. Oonu shet up and guh back fi him. One set a pus$y
oonu be fi mek dat guh jus suh.
Ketch how him face look like some big nerd wah use to get beat up inna primary school. Kmt. Not even have fashion sense bout him have on hoodie and shawts. U hot or u cole Ole drankro. This is why oonu muss dash weh di belly dem more while cuz a dis dem grow up n become. Kmttttt
This is so ๐ญ๐ญsad .R. I. P ๐Angel
Then isn’t that her he’s hugging? boy I tell you man kind is so wicked
๐ญ๐ญ
๐smh
๐๐พ
Oh and the community know but nobody nah bokkle bomb him yawd fi kill an innocent child while on his way to commit another crime. Mi hate dem residents ere. Oonu shet up and guh back fi him. One set a pus$y
oonu be fi mek dat guh jus suh.
Ketch how him face look like some big nerd wah use to get beat up inna primary school. Kmt. Not even have fashion sense bout him have on hoodie and shawts. U hot or u cole Ole drankro. This is why oonu muss dash weh di belly dem more while cuz a dis dem grow up n become. Kmttttt
Heard is not him fuss time doing diss
Stay for another 10 years until he kills you or you can leave. No more excuses
Lord have mercy. RIP baby girl
Rip my dear sad sad news Jesus Christ