RETIRING ?

ASFA-Optimized
No man Asafa yuh know a yuh dem did a chat bout ina star whey day say man a look..yes man is you …but it look like yuh like di attention because u feeling yuself more dan di track and one ting…………….yuh know whey dem say bout batteyman gaydar??!!! :travel

0 thoughts on “RETIRING ?

1. Mi neva see a man so full of himself like this runner yet..That is why him full 100 cannot be given on the track..As soon as him start run likkle so and get likkle support it fly to him head. Big man 31 go find something else to do with yourself and stop sell your soul pan instagram

1. :ngakak :ngakak You know I tried hard not to laugh because really it ain’t funny but………………Really BIG FRIGGIN’ MAN, world known athlete, posing in front of mirror, lip bite and all________________________________ It’s to much__________________________________________ HHHHHAAAAAAAYYYYYLP!!!

1. Lip bite___________________________________________________________________________________________________________________

2. I was still not sure about the gay rumor but when I saw this pic with the lip bite it set ery thing straight no doubt him is a fish

3. GM Ms Met, not to change the topic but…YU NUH SEE DE VIDEO WEH AH CIRCULATE BOUT WAH ACCIDENT WEH HAPPEN AH MANOR PARK IN AH JAMAICA, LAST NIGHT!!!!???? VERY GRAPHIC VIDEO DOE, MI HEART DROP. AN AH ONE OOMAN SURVIVE DE CRASH.

4. llooooollllllllllllllllllllll………..so him gay fi tru…………..a dats y him ave groin problem him a tek weh him caan manij……….lol……….das y yendi leff him pls highlight mi pon dis……….mi luv mixup yah…………….lol

5. Mi nuh believe seh di fritters nose bwoy gay :hoax2 Him jus lose him way sake ah dis new-found obsession wid him below di navel region. Plus him cah manage competition suh di battyman ting wouldn’ wrerk fi him :siul

6. Thats all yuh good fah before yuh guh train!!!! YUh see him nose! Him suh ugly an love post up post up pic pan instagram suh, suppose him did cute??? Him need fi guh back a church wid him parents dem. Damn waste of a lane!

Leave a Reply to idontgveafUQ Cancel reply