RETURN TO SENDER

to

MI NUH KNOW A WHO STAMP DAT PAN MATTERHORN BACK………….BUT DI PEOPLE DEM A STREET SEH…HE HATH RETURNETH HOME TO TONI-ANN …AFTER SHOT BUS AND LEFFING GWAAN…I GUESS MATTERHORN HAS DECIDED TO SQUITS OUT DI BUN…………WHICH IS RIGHT KAW IF YUH A BUN FROM STAWT TO FINISH…………YUH HAFFI HOLD A BUN RIGHT BACK ONE A DI TIME..IS LIKE YUH A ASK FI A BUN WHEN YUH BUN FROM BIRTH TO DELIVERY..TONI ANN GWAAN YAH MI GYAL..I R IN SUPPOTE OF WADEVAAAA YUH DID THEN AND I R IN SUPPOTE OF YOUR RETURN NOW…….

Yes sir that’s my baby
No sir, I don’t mean maybe, yes sir, that’s my baby now
Yes, ma’m, we’ve decided, no ma’m, we ain’t gonna hide it, yes, ma’m, you’re invited now
By the way, by the way, when we walk up to the preacher I’ll say
Yes sir, that’s my baby, no sir, I don’t mean maybe
Yes sir, that’s my baby now, [instrumental interlude]
By the way, by the way, when we run into the preacher I’ll say
I’ll say yes sir, that’s my baby, no sir, I don’t mean maybe
Yes sir, that’s my baby now, Mmm

GWAAN CHOO OOOO

0 thoughts on “RETURN TO SENDER

1. I would never give him another chance unless him give me ring and we get married,mi we tek him serious then…Toni nuh mek Tony mek u play dolly house wid u again,u wayyyyy pass dat mum if all above is true.Don’t seckle fi nuh more common law love.

2. TONY LUV TONIANN…A DESSO HIM HEART DEH… A DI ONLY OOMAN MI EVA SEE HIM HAPPY WID…MAYBE SINCE DEM SPEND SUM TIME APART TINGS WOULD A BETTA DIS TIME AROUND….

3. Like that she is a real woman she cares fa all the kids weh him hoe n get!the heart wants what the heart wants,ppl fall apart but when they reunite it stronger.