RICH NIGGA PROBLEMS………B*TCH WHEEEEEEEERE?????

RICH
Wah mek dis boooii keep making a dam fool of himself, this boy really need help. U made 2015 ur coming out year off a real poppie show. U floss until u look like a big dam eeediot. Look Pon dat altered a(s price tag, wats hanging on ur swap shop necklace, and di way u a hurry up on floss its hanging over a big f*king, Toyota sign, weh di Pop down bmw and di neon rims and di bicycle dem , Pon di Lexus. And it look like di women left u cus, unu nuh stop throw words. Rich nigga problem, look like him have broke nigga problems and wen night cum lonely won’t leave mi alone. And one more ting Wah mek u shirt suh tight, weh gut s guy? and u tims weh everybody familiar wid, bwoy o bwoy it sticky bad… DO DI MATHS!!! Oh kill em

0 thoughts on “RICH NIGGA PROBLEMS………B*TCH WHEEEEEEEERE?????

1. This broke ass nigga. He trying so hard to put on a show . Seems like the bitch find out that he is broke and living with him momma. Guess Hollywood dont know him anymore. Nigga calm down, riches will come one day

2. I HAD TO UN-FOLLOW THIS CLOWN OFF OF SOCIAL MEDIA CAZ IM CONVINCED HE HAS MENTAL ISSUES… HE IS VERY DELUSIONAL AS MUCH AS HE IS TACKY…NOT TO MENTION ANNOYING AS F**K WITH HIS IMMATURE ASS

3. Look like is a woman blouse him have on and is him cut-up di jeans himself. Mek a very bright freshly inked price tag, all inna a very outdated well worns tims.
    Men really do this for social media…no sahhh, go look a job

4. Put all that effort into job hunting or starting a business babe. fuss mi a see someone hype wid a Toyota. That’s a hood side chick car.

5. Good morning @ MANUSHKA I see ur in ur element this morning .Carry on my love it’s a pleasure. .I Don’t think he is pregnant. .Him look like when hog drink too much kissada (cassava) wata (water) an him gut swell

6. Full time dem fi xpose da pussy yah bout bands wi di Toyota cock up inna di back no shame u nuh have

7. Seems like rich nigga cant go back to Hollywood. Jermaine needs help. The bitch i LA found out that he is a lame nigga

8. leave poor cry baby alone. He is jus a likkle fun youth weh a try. Mine him madda come cuss unnu fi har one son. Him babymother jus have baby wa day,nice sweet likkle bwoy but it seems as though the honey moon ova,too much ants inna fi har milk.

9. This nigga been pretending to be a rich nigga for years now. Di girls dem a ft lauderdale fool yuh f**k… All him do a f**k di girl dem n tek dem money. Him breed Bianca n left har wid baby.. Plus all the other ones weh get dash weh

10. Him screenshot the story Met put pon him page. Thanks fi the shout out poor ugly cry baby. Now go screenshot some job vacancies and apply.

11. Lawd a weak, Mi always wen sehbhe will expose is broke ass self n seet deh..tampered ass price tag, fake ass fling collection (thats the generic Fi BLING) stop post u collection u nuh si dem a get black. To much sweat touch it up. Cho man gwan betta.stop post up di screen shot wah di people dem brought to our attention and screen shot di car dem, di double door dem, cus it looks like to me and the peepers u r left with nothing, Lexus, BMW Benz,to toyata,u close too tight wah u repeat a thousand timessss. And di Tims Mi wah bun dem up, tired a dem.and di oomen left u, wat a dis grace

12. So jermaine i guess ashley dont want you no more . She found out that you is lame ass nigga . You only like to hype off other people shit. No you and you friend wearing the same bling. Bout u blowing money fast. Jermaine u doing everything to try impress asley . Ur mouth need to be fixed look like fowl ass

13. Mi seh, Met,mi tip toe pon di ole women lisalexx page, wah have tattoo every weh,u fava a homosexual, bout walk and live, but wen u a walk and tieft u neva kno wen u ago get ketch, talk n dead u betta talk and be heard, n hope dem keep u in dis rass country, talk up n beg Fi u freedom. U ole fuk bout u deh pon social media trace, look in di mirror n trace ur self for being a horrible mother n a worthless grand mada, bout u deh a JcPenny a theft, u fuking bum.