RICHIE FEELINGS SEH A SKATTA

8 thoughts on “RICHIE FEELINGS SEH A SKATTA

1. The one and only time I found myself pon skatta page mi run right off because a piece of evil vibration lick me.

Him sickening bad. Him and the devil dine together.

2. Is full to to abolish the predatory producers…dah one yah, suck hood skatta,need fi see Britelight coffin choices and ceiling.

3. A di ba tty boy scatta yes, wid him nasty self a him a coerece ishawna, u see dat boy scata all him duh is suck up to joe, the day downsound run bad mind scatta him go tek more man dan him teking now. Old nasty face boy scatta, undercover fish. Mi dislike the boy u see gwan like galis n dey wid man plus women, ole nastiness.

4. Scatta look more like a battyfish to me, than a gallis. Mi see pictures a him and Ishawna, but mi never know say him did dey wid DI too. All now mi nuh see a wah de browning dem see pon him – de big battyfish. KMRT!

1. To throw down a few phucks isn’t the same as “de”. A mussy him did de behind the video.

Skattta look like de type fi mek man feed him kettle corn :travel

5. Well I remember watching a you tube video of Ishawna and Joe when she first come on the scene…it is very uncomfortable to watch cause u can see she vulnerable and clueless, Joe is sooo creepy, forcing her to get drunk and up in her face, violating her space instructing her to look and be more seducing for the camera.it is embarrassing to watch..SO you can see Ishawna is no bad gyal n she is Easily influenced ..and WILL mek man fly up in her head n violate har, that skatta a do..him write everything guh giv har, n she just do as his says…