You know mi glad mi older. Cause di morphing of the genders, di different names, and the new titles I really caan keep up wid enuh. Oh dear me, is not cause mi intolerant, mi just confused by it all. When mi a grow is just man and ooman, now it is transgenederd, cis-gendered,transexual, multi-sexual/all-sexual,uh? and all kind a terms, is like mi need fi guh do a degree just fi sort it all out. I pray I don’t incarnate on this planet again afta mi dead, and hopes there is a simplier, happier, more peaceful place fi guh to.
Either dis ah photoshop or di smady get overdosed pon some serus combination of testosterone and estrogen. Wonder how di underwear department setup..:ngakak
Somebody please come and explain why this man has breasts ????????
Something not right
photoshop?
Please tell mi seh a photoshop dis
He’s cute half man half woman & a miget means big Hooood .
:hoax :nerd :bingung :ngakak
You know mi glad mi older. Cause di morphing of the genders, di different names, and the new titles I really caan keep up wid enuh. Oh dear me, is not cause mi intolerant, mi just confused by it all. When mi a grow is just man and ooman, now it is transgenederd, cis-gendered,transexual, multi-sexual/all-sexual,uh? and all kind a terms, is like mi need fi guh do a degree just fi sort it all out. I pray I don’t incarnate on this planet again afta mi dead, and hopes there is a simplier, happier, more peaceful place fi guh to.
Please tell me it’s a April’s fool joke.
Either dis ah photoshop or di smady get overdosed pon some serus combination of testosterone and estrogen. Wonder how di underwear department setup..:ngakak
niggers