0 thoughts on “ROAD OFFICIAL VIDEO – MR VEGAS FT MR LEX, QQ, FAMOUS FACE”
Thanks Met!
Vegas I love it…I see where you going with this…back to de original sound system style with ridim and lyrics a chat. The chic dem nu provocative…but babes what’s up wid Missa white shirt and blue shirt wid de cream hair….lol dat a side everybody pan point.
P.S. taxi driva would fit yu if yu wasn’t successful at music….dwln…..
Me de pon play #4 already…lol I like it. I laugh doe when miss ole n young (white shirt) come up. All a gwan Vegas music is entertaining and clean compare to MANY garbage out de.
One question me have; Wha qq a duh mongst all dem senior citizen deh? Afta di first few artiste, mi did tink it was a 40 and over riddim. Yow, no hate, but lexus look like a morris oxford.
Real Talk 😡
Thanks Met!
Vegas I love it…I see where you going with this…back to de original sound system style with ridim and lyrics a chat. The chic dem nu provocative…but babes what’s up wid Missa white shirt and blue shirt wid de cream hair….lol dat a side everybody pan point.
P.S. taxi driva would fit yu if yu wasn’t successful at music….dwln…..
Mi haffi fix the title it nice fi true
Me de pon play #4 already…lol I like it. I laugh doe when miss ole n young (white shirt) come up. All a gwan Vegas music is entertaining and clean compare to MANY garbage out de.
*correction Mister…
MI LOIKES IT.
:ngakak
me loike it it noice :thumbup :2thumbup
it was refreshing for a change from all the nasty dutty slack videos ive been seeing lately
Me love di box box its caah get old
One question me have; Wha qq a duh mongst all dem senior citizen deh? Afta di first few artiste, mi did tink it was a 40 and over riddim. Yow, no hate, but lexus look like a morris oxford.
Real Talk 😡