ROBBAS DIS PERSON DID AN EXTENSIVE INVESTIGATION

bobbette-Optimized
And all me waa know is how much case Robbas have? She nuh dus come from jail since year? Di people dem seh di thiefT ting run right choo di whole family and it doe look like dem gwine stop..Prison nice and di teefing goods nicER
Please note
A person is guilty of grand larceny in the third degree when he steals property and when the value of the property exceeds three thousand dollars. Grand larceny in the third degree is a class D felony.
Prison term -Less than 5 years but more than 1 year ***
Now Robbas I duz not blame you for celebrating pan Soooshol MeeedyHER..gwaan chile because dat time soon come ..unno leave Robbas alone ooo mek she do what she gotta do :alay
Screenshot_2014-08-04-18-42-59Screenshot_2014-08-04-18-43-24Screenshot_2014-08-04-18-43-39Screenshot_2014-08-04-18-44-25

0 thoughts on “ROBBAS DIS PERSON DID AN EXTENSIVE INVESTIGATION

1. Like seerusly dem no fraid not even likkle bit fi jail jesam peace man just fi show off pon ppl smh this seerus bad

2. What’s the point of living above ones need? They need to ban her from all clothing store except Conway! You are officially allowed only in furniture stores, assuming nothing there would tempt you Miss Sylvester.

3. OMG……..all this tiefing to show off on “WORKING” people.
    Watch her in the people dem store taking picture of her escape route.

4. suh smaddy really use up dem gud credit card fi pay and find out wah gwaan wid rubbas nd de theift’n dwrcl no mi like uuuuuuuuuuuuuu…maybe sept 8 dem give har sum real time mek she stay out ere’ theift’n till her date cums

5. This is one uglyyyyyyy bwoy! GM all… A same way apple and Kerry Ann thiefT, them act as if the stores belong to them and this CC things one day it will all come to an end because it’s not nice what they are doing to hard working ppls credit, it’s just not right.
    Bubblelikesoup

6. Good Morning Ms Met :peluk
    Robert since yuh nuh like to work like the rest of us, but enjoy stealing people things and ruin credit, I hope and mi really hope sey dem throw the book at yuh September 8, 2014 at 9am. TeifTing Shim Robert please do not tek anything whey mi sey as being badmind, I just want you to spend sometime inna PRISON at hard labor suh yuh can learn a lesson and give the people dem store and credit card a break. Yuh is a fuxking loser and a low down scoundrel. Yuh know how hard it is fi bill good credit and have tiefT like yuh, Happle, Kerryann and the rest dem fuxk it up. Mi sey mi hope dem give yuh the max September 8, 2014.

7. What about Shawna Star no bail as yet? nassau county nah let har go? Smh all those shoes and purse and she can’t get a 5k bail as yet??

1. True dem pay too much tax fi di teefing come live lavish wid dem at no cost. I hope anno credit card she get ketch wid. Mi hear seh is a couple petty tief case she have wha mek dem hold har in deh?? Any truth to that??

8. SHE KERRY,HAPPLE,AND DEM MAN WELL ONE DOWN THREE TO GO. THIS WILL ALL COME TO A END SOON, DON’T U FEEL SO SHITTY U A POST 6000 DOLLAR BAG AND INA DI PEOPLE DEM COURT HOUSE FI A THIEFT DEM GOODS. FAKE ASS BICH. Y U NUH SEH YAAAAASSSS TO DIS,UNU LUK LIKE FOOLS WITH OOUT A CLUE

9. YAAAAAAAAAAAASSS, BITSH YOU DID THAT. A SUH IT GUH….. LOL THE REAL MILLIONARES DONT LUK AND ACT LIKE UNU, DEM MORE FAVA WALMART SPECIAL. CUS DEM BANK ACCOUNT SPEAK FOR ITSELF, NOTHING TO PROVE, YOU AND THE REST OF THE IDIOT DEM ALL UNU DO IS ENTERTAIN ME I WILL GET THE UPDATE ON DI SENTENCING. I HOPE THE GO ON UR PAGE AND GET THE PIC OF THE 6000 DOLLAR BAG PON U RASS,AND USE DAT AS EVIDENCE. YAAAAAAAAAAASSS BITSH TUN UP

10. MI KNOW BOUT JUE AND MISS KERRY U NUH START SELL P***Y YET. CUS U CAN SEE DI HARD LIFE A TEK U ALREADY, HAPPLE WEH DI HOUSE DEH U POST U AND U BABYFADA A SHOP FA.

11. Dem ave a burning desire fi designer goods an gladly tiefT fi fill di void, all wen di jail smell still trang pon dem. Dese crowbaits will go tuh extreme measures….but is only ah matta of time….:travel

12. Hey metty….So met the black writing is hard to see now, r addi the pink too bright….bwoy met give me back the old site…plus me naw get it larger..

1. u cant zoom? the old site pulling to much data and not coding well so no going back… will see if i can make it bigger

2. go to yuh settings thats at the far right hand corner and adjust yuh zoom from 110 to 125..if a chrome it’s that 3 lines yuh see unda the red x button near yuh search engine mumz
      (Simplicity soon sign in)

13. so this means that she has been stealing for all these years….ah show off bout har red bottoms and how if you dont have money it dont make sense?

14. LUK HOW DEM LUK, REAAAAAAAL MAN THESE DAYS WANT A WOMEN WITH DEGREES, WELL GROOMED, HIGHLY EDUCATED AND A CLEAN BACKGROUND. DEM A SUMTING FI FUXX AND GET ALL DI FREE CLOTHS, THEY CAN GET FI GO EMPRESS DI NEXT BITCH LIKE DEM, AND GO HOME TO DEM GUD UP WIFEY, CHI BOO. I HOPE ALL HER HYPE FRIENDS GET READY TO BE HER PEN PAL UNTIL THEY JOIN HAR. BYE FELICA.

15. Bobette Aka Robert please stop it. To add insult to injury to pick up a greedy loser who is using you for stuff. May God go with you. They are catching them one by one. Leave people’s credit card alone is better you steal. You will have a better chance that swiping. Bobette cut it out.

16. With all that swiping you and Daffy still look BUSTED. Shana or Jue is not gonna see road. They are credit card swipers. Next it’s Apple then Kerryann. Jay won’t catch because he will run and leave both of them. SMH