ROBBAS YUH AND SMADDY CHILD AGEN?

met when is this maama man dat tiffany breed for going to contain this mongrel and put a leash pan it mout, what a woman bitter gainst kids, i think is tru it cant breed. as she and no body tear whey is them kids it talk bot, even the god daughter what it a talk bout, when she an di big black bull dog neva a chat she class both she and di god child….dats y god will never bless har womb fi breed, old muleeeee…roobette u womb curseddddd. the time u get up a talk bout people kids u woulda try find out if wheu did lock a vegas wid breddy if the mexian dem did see you, bout u a post bout fren, but then again a coulda true cause fren f**k f**k nu suh

IMG-20150722-WA0001-Optimized

0 thoughts on “ROBBAS YUH AND SMADDY CHILD AGEN?

1. Dis bitch a talk bout a four year old who caan speak properly? When she nuh know bout sentence structure or know that anyones should be anyone’s cuz it need an apostrophe? bobby bye.

2. Mi seh Met anytime mi see she post something about kids I be itching to slap that bitch! She too nuff and plentiful with her leaky front

3. This dumb ugly non-ovulating wrench!

If yuh mumma did pay more attention in your learning development you would know how to form a proper sentence and you would know the proper usage of words. I think what you meant to say is find her a “Speech Pathologist” bout yuh a type “Find her a speech therapy”

You have some nerves opening that yuck mouth of yours.

4. You know what though. Caa know her in this one. Them did a trouble somebody else child and thats where this come in