Pretty woman can’t take that from har at all, I think Met had mention some sort of sickness that makes her have a hard time controlling har weight but she meck it work tho
Big or not she look gud. Met a from wey dey meh see Caribbean people tek up this bad european habit of critizing people fi dem weight. Really, a nah everyting wi see other people do we fi falla back a dem and dweet it too.
Gm met .
i feel that it suits her…. there’s something about it i like!!!!!
What is she up to now ?. What do retired DHQ do ?
Retired DHQ just stay home and eat whole Heep ah pork and get fat ,that’s all
She still dey with that big man
You know sey she look nice…….
She aight…ah likkle pon de chubby side, but still have up har cute face.
Ms. Met, yu nuh hear gun shot fire bout dhq Stacy! Mi hear seh all she nuh black no more..
Can I say she needs a :kacau: never mind, NEVER MIND!
Pretty woman can’t take that from har at all, I think Met had mention some sort of sickness that makes her have a hard time controlling har weight but she meck it work tho
Pretty B-I-G!!
How old are him is?
I am very speaky spoakey and well educated.
Big or not she look gud. Met a from wey dey meh see Caribbean people tek up this bad european habit of critizing people fi dem weight. Really, a nah everyting wi see other people do we fi falla back a dem and dweet it too.