0 thoughts on “ROLL CALL

1. @BX PPL….YUH LIE..LOL.. BLOOD HAS A JOB, HIM A WUK DATS WHY HIM EASY BACK OFF DI DANCEHALL SCENE…BWOY MI TELL YUH BOUT UNU PPL WID RUN CUM COMMENT F***KERY…

2. Bx badgal, LIAR LIAR LIAR!! The man nuh deh ah jail, what a way uno sit down and map out ppl life and wich dem bad. I saw him in BK Heights 2 days ago, not a jail. Only thing bout him change ah him color, him get velly dark oooo! So dat shows say ah nuh jail him deh, cah him color would ah cool under the GOV AC…stop tell lie pon d man, bout jail, ole wicked!!

3. blood did go jail he came out…. he wen to jail fi child support but DNA test come back set a nuh fi him baby but he is the only one the child so judge still want him pay ….. sorry fi the baby and Blood duty gal den nuh know den baby father

1. I am a woman and I think that is so unfair. He should not be forced to take care of a next man’s child. that should be his choice. I bet if he wanted custody of the child thy would tell him that he is not the biological father. My youngest daughter’s father still do for my other daughter because her father was a deadbeat and he have been in her life since she was one. We are not togeher anymore but she calls him daddy and he takes cares of the things that she wants (I take care of the things that she needs). He is not obligated to take care of her but he does it on his own because he is a man ( real man).

Leave a Reply to kayla Cancel reply