SALLY YUH BABY FATHER DEH PAN FAMILY OUTING?

11 thoughts on “SALLY YUH BABY FATHER DEH PAN FAMILY OUTING?

1. Him nuh look like him happy ah tall poor ting ….Lerie u ah bore di man….Dwayne which one of Yuh girls dem u ah tink bout

2. Nasty Lerie you get a man fi clown now? Because u couldn’t clown ur bby daddy!!!! Him woulda beat out claaath…. right???? yes! i know…N the tall battyman weh use to f$$k u n talk bout ur underneath. u feel like u a tings now becuz u f$$k Sally bby daddy stop look hype bi&&h!!!! U n ur family stink like.

3. Leier me don’t surprise every year are couple of months you and your whoring big dog shit sister change man, your stomach really strong fi gu deh with cranny broke pocket Timers me nah lie me shame fi you real down grade.

4. Nasty phuck out thieving low life Lorie, Dwayne is no price.

Thieving nasty informer, damion wey rob him friends and then lock them up after them beat the phuck out of him.

Yes nam front damion we see you behind Lorie.

Damion the teacher gal a look fi yuh fi yuh come suck her vagina .

Damion wey a suck p…y and lick out bottom from him live a jungle .

Lorie damion tell the teacher gal him nuh suck yuh vagina and he never will because yuh vagina nuh smell fresh.

Lorie ,yuh dwarf, baby father ,damion eat only on the street not at home.
    You nasty mouth boy.

Lorie only you a suck damion, little tumper penis 68 only.

Lorie ,only a handicap want you because damion a handicap.

Lorie wey meck handicap damion Beat her you good for nothing rat.

Lorie you stop bring cocaine into yuh rotten out hole.

Damion talk how him sorry him breed yuh because you a croses.

Lorie wey suck off blood buddy and then set man up to rob him because blood never want yuh careless bitch.

Lorie wey get caught with drugs and spend 2years a prison and then inform on her friends so them get lock up and save herself from deportation.

Damion yuh handicap pussy a guh burn you again because yuh par with the man them ,wear them shoes ,drive them vehicle , eat them food and sleep at their house then turn round rob them and you still can’t reach any where.

Lorie ,battyman baby father damion wi glad fi si yuh and si sey u still around .
    You damion needs some more kick into yuh face.

Damion the reason why them chop yuh hand and fin it is because you too thief and you thief fi hype but little dwarf you don’t look good .go cut that big beard off yuh big ugly face.

Thanks for the video ,nasty Lorie we get to see low life thieving damion wey dey behind you into the jeans suit with the red shirt inside and the fake Rolex on him risk.and we glad to know this friend enemy is still in the neighborhood.

5. Mama don’t mek it hurt up u head 2 much, as u said she pick up your PROBLEM. Mama with time u will feel better, focus on your children and do something nice for u

6. @real chat ! You make no sense the person behind her is sally baby father dwayne timerz! His not wearing a Rolex and neither does he rob people get your facts together and come back again you sound real dumb hoe

7. Mi think dwayne timerz like ugly girls jah kno cah lerie not to nice looking , only girl weh mi see weh cute ah him ex Shanice n Raq Raq

8. @anonymous 12:55 Don’t talk what you don’t know .

Lorie is not with Dwayne its Lorie little sister phucking Dwayne timerz.

The girl Dwayne standing behind is Lorie sister.

Lorie is in the white sweat top and the man in the jeans suit with red t- shirt inside if it is standing behind her .

That’s Lorie thieving, handicap hand ,informer baby father damion she standing in front of.

Again Lorie is not with Dwayne its Lorie sister phucking Dwayne.