0 thoughts on “SAW SEH PATRA TEEF HAR SONG AN SWEAR PAN HAR FAMILY SEH SHE NEVA KNOW”
Lady Saw nuh make mi laugh. Who did a try gi it to you? dwl…if u nuh mine sharp u woulda be Elle baby madda number how much? Cause u know dat negga fertile.
lady saw patra fi see u and bax u inna u damn old mash mout.. why you wan talk bout it now? bout di lady rip u off. how many ppl u rip off. the helper weh use to work with u weh the dog dem bite, di woman weh usually deh with john john!!spice even say the amount a show weh she do fi you! u caah even pay har. kmt grab inna barrel mentality lady saw have.. go tuck in you old big gut.. bout rip off..
She looks so good as a natural, lovely cheeks.
Common assault dat in di industry, everybody hab a story like dat. Saw has gone on to a thriving career and Patra did not, suh a juss water under the bridge. Saw still ended up winning in the end.
Lady Saw nuh make mi laugh. Who did a try gi it to you? dwl…if u nuh mine sharp u woulda be Elle baby madda number how much? Cause u know dat negga fertile.
Lady Saw!!!!!! Mi just love har yuh see!!!!!
lady saw patra fi see u and bax u inna u damn old mash mout.. why you wan talk bout it now? bout di lady rip u off. how many ppl u rip off. the helper weh use to work with u weh the dog dem bite, di woman weh usually deh with john john!!spice even say the amount a show weh she do fi you! u caah even pay har. kmt grab inna barrel mentality lady saw have.. go tuck in you old big gut.. bout rip off..
Ey, tek time wid di big lady nuh man :hammer
Lol @Anony 10:51…What become a di Sister Nancy song,what a bam bam that was a commercial.Was it settled
She looks so good as a natural, lovely cheeks.
Common assault dat in di industry, everybody hab a story like dat. Saw has gone on to a thriving career and Patra did not, suh a juss water under the bridge. Saw still ended up winning in the end.