SAW SEH PATRA TEEF HAR SONG AN SWEAR PAN HAR FAMILY SEH SHE NEVA KNOW

0 thoughts on “SAW SEH PATRA TEEF HAR SONG AN SWEAR PAN HAR FAMILY SEH SHE NEVA KNOW

1. Lady Saw nuh make mi laugh. Who did a try gi it to you? dwl…if u nuh mine sharp u woulda be Elle baby madda number how much? Cause u know dat negga fertile.

2. lady saw patra fi see u and bax u inna u damn old mash mout.. why you wan talk bout it now? bout di lady rip u off. how many ppl u rip off. the helper weh use to work with u weh the dog dem bite, di woman weh usually deh with john john!!spice even say the amount a show weh she do fi you! u caah even pay har. kmt grab inna barrel mentality lady saw have.. go tuck in you old big gut.. bout rip off..

3. She looks so good as a natural, lovely cheeks.
    Common assault dat in di industry, everybody hab a story like dat. Saw has gone on to a thriving career and Patra did not, suh a juss water under the bridge. Saw still ended up winning in the end.