SCHOOL BOY RICHIE WAS UNDER INVESTIGATION SINCE 2012

According to the U.S government’s website, Errol ”Schoolboy Richie’s” case began in 2012 , Richards was included on March 30th of this year. His indictment was unsealed until June 19,2014 and cites that Richards conspired with Colombians to distribute illegal narcotics in the U.S
Case Summary
1:14-cr-00187-SHS-2 USA v. Badloe et al
Date filed: 03/20/2014
Date of last filing: 06/23/2014
Errol Cliff Richards (2)
Office: Foley Square Filed: 03/20/2014
County: NewYork
Count: 1 Citation: 21:846=ND.F Offense Level: 4
21:846=ND.F CONSPIRACY TO DISTRIBUTE NARCOTICS
Count: 2 Citation: 21:963=NI.F Offense Level: 4
21:963=NI.F ATTEMPT/CONSPIRACY – NARCOTICS – IMPORTATION/EXPORTATION
Defendant Custody Status: Custody This Court
Flag: ECF
schoolboy-Optimized
FOR INDICTMENT AND CASE DETAILS CLICK HERE

0 thoughts on “SCHOOL BOY RICHIE WAS UNDER INVESTIGATION SINCE 2012

1. Some people just don’t know wen fi quit eeen? Look how long him deh rob, kill and destroy..and more than likely nuff more tings wah wi nuh know bout. Di time longa dan rope thing nevah fail…all a unu criminal wah nah larn..A wandah if Ellington name going to call up innah disyah too..would not shock mi neidah.

1. u see how much country him go ina fi di likkle drugs deal?He is not the only police so mi a wait…Ellington name doe reach U.S court yet but mi deh pan tap a it

1. Me see it met…im mussi a ambasada, envoy and consul gen all innah one mek im di deh ebryweh suh. Or maybe im did just tink immah plane..old set a evil doers.

1. a nuh now them top police yah doing the same thing and dem always get ketch..mi nuh know wha him did tink him a do differently

2. it reach mon why u thing them force him fi step down and america tek wey them VISA from the commish!!! u think was about the deathsquad issue guess again dwl! schoolboy and the commish a very big friend!!!

3. out a all top cop pass thru jamaica. adams was top a di top because him nuh deh pan di curruption level, him wi kill a seed before it bloom but nuh politics or nuh baddy cah buy him out. adams seh decipline, mite been draconial but effective. adams for commish