Pinky hide me id…. the girl weh name Kendra from seaview weh always deh pon Kranium live she and her sister have one big drama a gwaan. Dem mother and father got murdered but the whole a seaview have it say a Kendra and her man do the killing. The little sister pregnant and we get fi understand say Kendra a talk the most because she nuh think the sister shoulda breed….mind you both a them did illegal but Kendra she get a man and married to and the sister just get one. Me nuh know how family fi live so bad.–
Kedesha you know seh u fi stop it. How yuh suh lie and wicked. From u a go Manley a suh yuh Mek problem with your mout dats y the gyal dem did always waah beat u. U must stop walk and tell lie.
Seaview people are some fucking animals
Sender you are very boring
Sender most Jamaican families live like puss and dawg especially when dem have a johncrow like yuh inna di mix.
A good name is better than riches. Who would want such a rumour following them through life.
She wasn’t even in high school when her parents died, so don’t even try to attach her name to this BS.
Lif up off a this wid di loose argument.
Kendra was a child when her parents died, I don’t think more than twelve unnu dutty people a sea view need fi leave her the fuck alone! Bright.
Kedesha you know seh u fi stop it. How yuh suh lie and wicked. From u a go Manley a suh yuh Mek problem with your mout dats y the gyal dem did always waah beat u. U must stop walk and tell lie.